Reddet plassen med Fredrikstad, men forlenger ikke kontrakten

Arne Erlandsen.

FORLENGER IKKE: Fredrikstad har bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten med trener Arne Erlandsen, til tross for at klubben reddet plassen i 1. divisjon under hans ledelse.
Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpix
FORLENGER IKKE: Fredrikstad har bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten med trener Arne Erlandsen, til tross for at klubben reddet plassen i 1. divisjon under hans ledelse. Foto: Vegard Grøtt / NTB scanpixVis mer

Fredrikstad har bestemt seg for å ikke forlenge kontrakten med trener Arne Erlandsen, til tross for at klubben reddet plassen i 1. divisjon under hans ledelse.

Fredrikstad hadde en elendig sesong, men reddet seg med knapp margin på sesongens siste dag. Klubben sier den håper å ha en ny trener på plass så raskt som mulig. Erlandsen erstattet Håkon Wibe-Lund i mai.

- Vi takker Arne for jobben han har gjort i en krevende sesong for klubben. Arnes mandat da han kom inn i FFK var først og fremst å berge plassen, og den jobben ble fullført. Det takker vi ham for, sier FFKs styreleder Arne Erik Olsen i en pressemelding.

Erlandsen har tidligere trent klubber som Lillestrøm, IFK Göteborg og Moss. I 2012 holdt han på å føre Ullensaker/Kisa til eliteserien, men laget tapte kvalifiseringen for Sandnes Ulf.

(NTB)

Instagram Følg @dagbladet.no på Instagram