Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet straffer og bronsen for Ungarn

Keeper Peter Gulacsi.

TRIPPEL HELT: Peter Gulacsi ble matchvinner for Ungarn i bronsefinalen. Foto: Ali Haider/Scanpix
TRIPPEL HELT: Peter Gulacsi ble matchvinner for Ungarn i bronsefinalen. Foto: Ali Haider/Scanpix Vis mer

|||Keeper Peter Gulacsi reddet tre straffer etter hverandre, og dermed reddet han også bronsen for Ungarn i U20-VM fredag.

Costa Rica holdt ungarerne til 1-1 etter ordinær tid og ekstraomganger. Marcus Urena scoret for costaricanerne etter 81 minutter, mens Ungarns kaptein, Vladimir Koman utlignet på straffe i det aller siste spilleminuttet.

Ekstraomgangene endte målløse, og i straffesparkkonkurransen reddet Gulacsi på rekke og rad straffer fra Cristian Gamboa, Esteban Luna og Carlos Hernandez, og dermed endte bronsemedaljene i Ungarn.

Gullet gikk til Ghana som slo Brasil etter straffesparkkonkurranse.

(NTB)


Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling