Argentisk fotball

Reddet straffespark - døde sekunder seinere

Tragisk dødsfall i argentinsk fotball.

DØDE: 17 år gamle Ramon Ismael Coronel var i ekstase over strafferedningen. Så stoppet hjertet. Foto: Sitio Oficial Liga Regional Norteña De Fútbol / Facebook
DØDE: 17 år gamle Ramon Ismael Coronel var i ekstase over strafferedningen. Så stoppet hjertet. Foto: Sitio Oficial Liga Regional Norteña De Fútbol / Facebook Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ramon Ismael Coronel (17) spilte tirsdag en viktig kvalifiseringskamp for laget Club Unión de Golondrina i den nordlige ligaen i Argentina.

Da motstanderlaget Atl El Sombrerito fikk straffe, sto han klar på linja, vel vitende om at de neste minuttene ble avgjørende for lagets framtid i ligaen. Lite visste han at de som kom til å skje, også ble avgjørende for hans liv.

Coronel reddet straffen med brystet. Lokale reportere melder at keeperen jublet og løp mot lagkameratene da han plutselig falt om og fikk hjertestans.

Ligaen bekrefter det tragiske dødsfallet på sin Facebook-side.

- Tankene er med familien og Club Unión de Golondrina i denne vanskelige tiden. Vi viser våre dypeste kondolanser på vegne av alle i den nordlige ligaen, skriver ligaen.

Artikkelen fortsetter etter videoen.

Kollapset

Den unge keeperen kollapset på banen som følge av hjertestans foran skrekkslagne tilskuere og lagkamerater. Det melder avisa La Nación.

Trenere og lagkamerater startet umiddelbart hjerte-lunge-redning, men til ingen nytte. Legene på Reconquista sykehus forteller at Coronel hadde fått hjertestans og at han ikke reagerte på gjenopplivingsprotokollen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer