Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet to straffer i første omgang

Werder Bremen-keeperen har reddet tre straffer på fire dager.

Tim Wiese reddet to straffespark i første omgang og hjalp Werder Bremen til 3-0-seier over Braga i UEFA-cupen onsdag kveld.

Portugiserne hadde alle sjanser til å skaffe seg et godt utgangspunkt for returkampen på hjemmebane, men fant ikke veien forbi Werder-målvakten selv fra straffemerket. Roland Linz feilet i det 10. minutt, Jorginho i det 36.

I stedet kunne Naldo, Daniel Jensen og Hugo Almeida gi hjemmelaget en storseier.

Linz hadde sjansen til å utligne Naldos tidlige ledermål, Jorginho mislyktes i forsøket på å redusere til 1-2. I fjerde overtidsminutt ble det omsider straffescoring på Weserstadion da portugiseren Almeida scoret for Werder.

- Vi er sultne på suksess. I dag skal vi vinne, sa sportsdirektør Klaus Allofs før kampen. De tre første kampene etter vinterpausen endte uten seier, men onsdag var det omsider tid for jubel.

Og det er ikke tilfeldig at Wiese reddet to straffer mot portugiserne. Han er nemlig veldig god i duellen mot straffeskytterne. På søndag reddet han en straffe fra Bayern Münchens Luca Toni.

(NTB)

DEN STORE HELTEN: TO ganger i løpet av 1. omgang stoppet Tim Wiese portugiserne fra straffefeltet. Foto: AP
DEN STORE HELTEN: TO ganger i løpet av 1. omgang stoppet Tim Wiese portugiserne fra straffefeltet. Foto: AP Vis mer
STRAFFEFLYT: Også i helga var Tim Wiese i straffehumør. Da reddet han en straffe fra Luca Toni.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media