Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reddet Tottenham

Tottenham klarte bare 0-0 borte mot Watford. Laget kan takke keeper Paulo Gazzaniga for at de fikk med seg ett poeng hjem til London.

STRAKK SEG: Paulo Gazzaniga får slått ballen ut. Foto: NTB Scanpix
STRAKK SEG: Paulo Gazzaniga får slått ballen ut. Foto: NTB Scanpix Vis mer

I annen omgang reddet nemlig Gazzaniga et straffespark fra Troy Deeney, etter at Jan Vertonghen hadde handset i feltet.

José Mourinhos menn trengte en seier for å henge med i kampen om en mesterligaplass neste sesong, men mot et Watford i god form fikk Tottenham tøff motstand. Den første omgangen på Vicarage Road bød på få sjanser. Tottenham savner sin stjernespiss Harry Kane som er langtidsskadd.

De første 45 minuttene var preget av et par stygge Watford-taklinger på Tottenhams Japhet Tanganga og Giovani Lo Celso, men hjemmelaget beholdt sine elleve spillere på banen.

Vertonghen-hands

I annen omgang var det amper stemning og nesten slåsskamp mellom de to lagene etter en duell mellom Watfords Abdoulaye Doucoure og Tottenhams Harry Winks. Flere involverte seg etter hvert, og VAR så på en mulig rødt kort-situasjon, men det endte med gule kort til Doucoure og Winks.

20 minutter før slutt fikk Watford straffespark da Vertonghen stoppet en avslutning med armen innenfor sekstenmeteren. Watford-kaptein Deeney steg fram for å ta straffen, men avsluttet altfor svakt. Tottenham-keeper Gazzaniga gikk riktig vei og kunne enkelt slå ballen unna.

Debut for nysigneringen

Danske Christian Eriksen, som ser ut til å være på vei til italienske Inter, startet kampen på benken. Der hadde han selskap av Mourinhos ferske og første signering, Gedson Fernandes. Den portugisiske midtbanespilleren er hentet fra Benfica på et 18 måneder langt lån.

Eriksen ble byttet inn i det 73. minutt, og noen minutter senere kom Fernandes på banen. Ingen av de to klarte imidlertid å påvirke resultatet, og det endte 0-0 tross Tottenham-press mot slutten.