Tyskland - Frankrike 2-2

Reddet Tyskland fra tap mot Frankrike på overtid

Tyskland kan takke innbytter Lars Stindl for at årets sesong endte uten tap. Det så lenge stygt ut mot Frankrike, men Stindl ordnet 2-2 på overtid.

REDDET TYSKLAND: Lars Stindl (til venstre) scoret to minutter på overtid for Tyskland. Foto: John MacDougall / AFP Photo / NTB Scanpix
REDDET TYSKLAND: Lars Stindl (til venstre) scoret to minutter på overtid for Tyskland. Foto: John MacDougall / AFP Photo / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Det var Frankrike anført av Alexandre Lacazette som styrte det meste i landskampen i Köln. Arsenal-spissen sende franskmennene i ledelsen 12 minutter før pause.

Timo Werner utlignet for Tyskland ti minutter etter sidebytte, før Lacazette igjen var framme etter 71 minutter. Det så lenge ut til at Joachim Löw skulle ryke på sitt første nederlag siden tapet for nettopp Frankrike i EM i 2016.

To minutter ut i ekstratiden dukket Lars Stindl opp og styrte inn utligningen. Dermed har Tyskland ikke tapt på 21 kamper.

NTB

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer