Redknapp: - Ancelotti ble tilbudt Liverpool-jobben

Og takket nei.

TAKKET NEI: Ifølge Harry Redknapp ble Carlo Ancelotti tilbudt trener-jobben i Liverpool. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COM
TAKKET NEI: Ifølge Harry Redknapp ble Carlo Ancelotti tilbudt trener-jobben i Liverpool. Foto: Henri Szwarc/ABACAPRESS.COMVis mer

(Dagbladet): I forrige uke ble det klart at tidligere Borussia Dortmund-trener Jürgen Klopp tar over roret i Liverpool.

Men Liverpool skal ha kontaktet et annet stort trenernavn først, til tross for å ha bentektet dette. Det hevder Harry Redknapp.

- Jeg har hørt fra troverdige kilder at Ancelotti ble tilbudt Liverpool-jobben, sier han til TalkSport.

Redknapp, også kjent som «Happy Harry» har lang fartstid i Premier League, blant annet som trener for Tottenham, Southampton, West Ham og QPR.

- Jeg tror ikke han ønsket jobben. De snakket med ham på et tidspunkt, sier Redknapp.

Det betyr likevel ikke at Ancelotti utelukker en Premier League-karriere i fremtiden. Ifølge ESPN sa han i forrige uke at han er klar til å returnere i januar etter at kontrakten hans med Real Madrid ble terminert etter forrige sesong.

- Jeg vil tilbake til Premier League. Det er et ideelt sted slik de spiller fotball. Man må jobbe hardt, men presset er hardt, sier Ancelotti.

Redknapp mener likevel at Klopp er en god signering som vil gi Liverpool mye suksess.

- Jeg liker Klopp, han er et godt valg. Han ser lyst på det, har stor entusiasme og ser ut til å bli en god tilføyelse til Premier League. Jeg ser fram til å se Liverpool spille de neste årene, sier Redknapp.

LIVERPOOL-TRENER: Jürgen Klopp. Foto: Reuters / Craig Brough
LIVERPOOL-TRENER: Jürgen Klopp. Foto: Reuters / Craig Brough Vis mer