Redknapp beordrer Bale på strandferie

- Gutten trenger hvile.

HEIT: Gareth Bale har begeistret hele fotball-Europa etter hattrick mot Inter på selveste Giuseppe Meazza forrige uke. I frykt for at den walisiske juvelen skal bli utbrent, har Spurs-manager Harry Redknapp beordret ham til å ta noen dager fri. Foto: SCANPIX/REUTERS/Max Rossi
HEIT: Gareth Bale har begeistret hele fotball-Europa etter hattrick mot Inter på selveste Giuseppe Meazza forrige uke. I frykt for at den walisiske juvelen skal bli utbrent, har Spurs-manager Harry Redknapp beordret ham til å ta noen dager fri. Foto: SCANPIX/REUTERS/Max RossiVis mer

|||(Dagbladet): Lørdag reiser Tottenham til Old Trafford i håp om å ta sin første ligaseier på Manchester Uniteds hjemmebane på nesten 21 år.

Noe av årsaken til Spurs-fansens optimisme heter Gareth Bale.

Waliseren har de siste månedene tatt et kvantesprang mot det ypperste sjiktet av breddeholdere i internasjonal fotball, og presenterte seg for alvor for det europeiske publikummet da han vartet opp med noe så sjelden som et hattrick på bortebane mot regjerenede Champions League-mester Inter på Giuseppe Meazza.

For å stille best mulig rustet til helgens bortemøte med United, har manager Harry Redknapp beordret stjerneskuddet til å ta noen velfortjente fridager under sydens sol i og med at Spurs har spillefri i midtuka etter at Arsenal slo dem ut av ligacupen i forrige runde.

- Det vil være bra å gi Gareth et par ekstra fridager. Jeg tror gutten trenger det.  Han har hatt to tøffe kamper for Wales, og flere tøffe kamper for oss. Han blir nok borte i tre-fire dager, og vi får ham tilbake på torsdag morgen frisk og uthvilt. Han er sliten. Guttungen løper milevis hver eneste kamp. Statistikkene han er smått utrolige. Dessuten får han mye juling, understreker Redknapp, ifølge Sky Sports.

Bale har høstet mye skryt fra mange forskjellige hold, og hans tidligere lagkamerat i Southampton, Claus Lundekvam, sa til Dagbladet i forrige uke at han per nå er verdt mer enn en annen strandferierende Premier League-profil, Wayne Roooney.

Også Redknapp er full av lovord om sin juvel, og akter å bygge laget rundt 21-åringen som løper uttrettelig opp og ned langs venstresida.

- Han er en veldig fin gutt. Da vi gikk av flyet fra Milano sa jeg til ham: «Jeg tør vedde på at du aldri hadde drømt om et hattrick på San Siro.» For et minne å ta med seg resten av livet, skryter Spurs-sjefen.