Redknapp er ikke bitter for at Englands-jobben glipper

- Ønsker Hodgson alt godt.

IKKE BITTER: Tottenham-manager Harry Redknapp (t.h.) har vært regnet som favoritt til å overta som landslagstrener for England. Nå tyder alt på at det i stedet blir West Bromwich-manager Roy Hodgson som får jobben. Foto: Tom Hevezi, AP / NTB scanpix
IKKE BITTER: Tottenham-manager Harry Redknapp (t.h.) har vært regnet som favoritt til å overta som landslagstrener for England. Nå tyder alt på at det i stedet blir West Bromwich-manager Roy Hodgson som får jobben. Foto: Tom Hevezi, AP / NTB scanpixVis mer

Roy Hodgson er førstevalget som ny engelsk landslagssjef. Harry Redknapp er ikke bitter for at han ikke får jobben.

West Bromwich-manager Hodgson skulle i samtaler med Englands Fotballforbund (FA) mandag og blir trolig ansatt som ny landslagssjef i løpet av kort tid.

Fabio Capello forlot stillingen i vinter. Siden har U21-landslagstrener Stuart Pearce hatt ansvaret, men Tottenham-manager Harry Redknapp har vært favoritt til å få jobben. Men ifølge FA er Hodgson den eneste manageren som er blitt kontaktet.

- Det er ikke noe problem. Hvis Roy tar jobben, ønsker jeg ham alt godt. Han er en flott fyr, sa Redknapp mandag.

- Jeg har en flott jobb her. Hver dag jobber jeg med noen fantastiske spillere, og vi hadde et strålende resultat i går (2-0 over Blackburn søndag).

På spørsmål om han følte seg såret eller skuffet, svarte Tottenham-sjefen:

- Jeg bærer ikke nag. Jeg er veldig heldig. Det er mange som ville gitt alt de har for å få den jobben jeg har her.

Roy Hodgson har tidligere vært landslagssjef for Sveits, De forente arabiske emirater og Finland. Han har også blant annet vært trener/manager i Viking, Inter, Fulham og Liverpool.

(NTB)