FEST-NEKT: Manager Harry Redknapp er blitt Tottenhams «grinch» som nekter spillerne julefest og fyll. Foto: EPA / Andy Rain / Scanpix
FEST-NEKT: Manager Harry Redknapp er blitt Tottenhams «grinch» som nekter spillerne julefest og fyll. Foto: EPA / Andy Rain / ScanpixVis mer

Redknapp gir Spurs-spillerne fest-nekt i jula

- Om de ikke greier å holde seg unna alkohol er det noe galt med dem.

Manager Harry Redknapp er blitt Tottenhams «grinch» som nekter spillerne julefest og fyll.

Britiske medier har denne uken fråtset i bilder av feststemte Manchester City- og Arsenal-spillere. Redknapp er føre var med sine Tottenham-stjerner i oppkjøringen til fire kamper på to uker.

- Det blir ingen festing i julen. Vi er for opptatt med å spille fotball, vi har for mange kamper, og spillerne må konsentrere seg om spillet. Om de ikke greier å skikke seg, om de som tjener så godt med penger ikke greier å holde seg unna alkohol, er det noe galt med dem, slår Redknapp fast.

Manageren mener spillerne får vente til sesongen er over til sommeren med å feire.

- Vi får en travel periode etter julaften. Vi trener hver dag, selv på julaften og annen juledag. Så er det kamp dagen derpå.

- Jeg vil ikke at spillerne skal gå ut på fester da. Man kan ikke gjøre det usett. Pressen venter på dem. Har man øynene lukket idet bildet tas, kan det se ut som de er beruset. Slikt trenger man ikke.

Også for to år siden kom sjefen med samme oppfordring til spillerne, men de svarte med å ignorere ham og arrangerte en real julefest bak managerens rygg i Dublin.

(NTB)