PRESSET: Tottenham-manager Harry Redknapp kunne glede seg over seier i går, men i dag var det tilbake til rettssalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Luke MacGregor
PRESSET: Tottenham-manager Harry Redknapp kunne glede seg over seier i går, men i dag var det tilbake til rettssalen.Foto: SCANPIX/REUTERS/Luke MacGregorVis mer

Redknapp klikket på politimann i retten

- Ikke stirr på meg.

Fotballstudio fra kl. 20.45: Aston Villa — Queens Park Rangers, Blackburn — Newcastle, Bolton — Arsenal, Fulham — West Bromwich, Sunderland — Norwich.

(Dagbladet): Etter å ha overvært 3-1-seieren over Wigan i går kveld, var Tottenham-manager Harry Redknapp tilbake i retten for å forsvare seg mot anklager om skattejuks i dag.

Redknapp er tiltalt for å ha unndratt seg inntektskatt og trygdeavgifter i forbindelse med utbetalinger han mottok under tida i Portsmouth, men nekter hardnakket for å ha gjort noe galt med vilje.

I dag ble temperaturen høy i rettssalen.

Ifølge AFP avbrøt Harry Redknapp vitnemålet sitt og ropte mot etterforsker Dave Manley, som han mente stirret på ham.

- Mr. Manley, vil du vennligst ikke stirre på meg. Jeg vet at du prøver å få meg i trøbbel, ok, sa Redknapp, før han unnskyldte seg til dommeren.

Tottenham-manageren forklarte seg i dag i retten for første gang under den to uker lange rettssaken, og gjentok avvisningene av anklagene mot ham og tidligere Portsmouth-styreformann Milan Mandaric.

- Jeg har alltid betalt skatten jeg skal. Jeg har alltid forhørt meg med de beste folkene. Jeg har alltid betalt mer skatt, heller enn ikke nok, sa Redknapp, som også skrøt av forholdet til Mandaric.

- Det var ingen i verden jeg heller ville være sammen med. Vi hadde våre problemer, det var kanskje litt ustabilt. Men selv nå elsker jeg å henge med ham, sa Tottenham-manageren i retten.

Både Redknapp og Mandaric nekter straffskyld i saken.