Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redknapp kritisk til Eriksson-uttak

Portsmouth-manager Harry Redknapp sier at England-sjef Sven-Göran Eriksson bommet da han tok med Theo Walcott i troppen.

Redknapp var manager i Southampton da han ga den gang 16 år gamle Walcott sjansen. Men Redknapp er langt fra overbevist om at Walcott er klar for VM.

– Eriksson har gjort en fundamental feil da han tok med Walcott. Etter det jeg har hørt er ikke en gang Arsenal-spillerne sikre på hvor god Walcott er. Jeg er helt sikker på at han ikke er klar for dette, sier Redknapp.

Arsenal vant kampen om Walcott, men 17-åringen venter fortsatt på sin første A-lagskamp for London-klubben. Likevel valgte Eriksson han framfor blant andre Tottenhams Jermaine Defoe.

(ANB)

1 A-LANDSKAMP, NULL ARSENAL-KAMPER: Harry Redknapp tror landslaget er for tidlig for Theo Walcott, 17-åringen som ble tatt ut av Sven-Göran Eriksson.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling