DEBUTERER: Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp debuterer på sidelinja mot Sunderland tirsdag. Foto: EPA/PETER POWELL
DEBUTERER: Queens Park Rangers-manager Harry Redknapp debuterer på sidelinja mot Sunderland tirsdag. Foto: EPA/PETER POWELLVis mer

Redknapp leder QPR mot Sunderland tirsdag

Debuterer i ny Premier League-klubb.

• Les også: - Vil hente David Beckham.

Nyansatte Harry Redknapp leder Queens Park Rangers for første gang i tirsdagens seriekamp mot Sunderland.

Redknapp ble ansatt som ny manager i londonklubben i helgen etter at Mark Hughes fikk sparken.

- Jeg er ikke her for en kort periode og bare for å holde klubben oppe. Jeg ønsker å bygge noe her. Jeg vil at vi skal holde oss oppe og så bygge et lag neste år som kan utvikle seg og til slutt være oppe i øvre halvdel av tabellen hver sesong, sier Redknapp til klubbens nettsted.

QPR står fortsatt uten seier og ligger sist i Premier League med fire poeng etter 13 kamper. Lørdag ledet laget mot Manchester United på Old Trafford, men tapte til slutt 1-3. Redknapp fulgte kampen fra tribunen.

Veteranen innrømmer at jobben i QPR nok er den største utfordringen han har hatt i karrieren.

- Ja, jeg tror det. Fire poeng er en vanskelig situasjon, men vi kan klare det. Et par seirer, og alt kan forandre seg, sier 65-åringen.

Redknapp fikk sparken i Tottenham i sommer. Han har tidligere også vært manager i Bournemouth, West Ham, Portsmouth (to perioder) og Southampton.

(NTB)