Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redknapp ler vekk ryktene om Spurs-exit

- Jeg kunne ikke hatt det bedre.

- SKAL IKKE BORT: Tottenham-manager Harry Redknapp har ingen planer om å forlate jobben. Laget hans har vunnet fem av sju seriekamper så langt. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix
- SKAL IKKE BORT: Tottenham-manager Harry Redknapp har ingen planer om å forlate jobben. Laget hans har vunnet fem av sju seriekamper så langt. Foto: Darren Staples, Reuters/Scanpix Vis mer

|||(Dagbladet.no): Tottenham har hatt sin beste seriestart på 50 år. Likevel har oddsen hos bookmakerne plutselig rast på at han blir den første Premier League-manageren som får fyken.

På kveldens pressekonferanse avviste han at han er på vei bort fra White Hart Lane.

- Jeg skal defenitivt ikke vekk. Det er fullstendig nonsense. Fullstendig sludder, sier han.

- Jeg kunne ikke hatt det bedre enn jeg har det her. Det er ingen sjanse for at det skjer. Jeg stortrives her, og har ingen tanker om å dra. Det kunne ikke gått bedre for meg.

Ryktene har blant annet gått om at han skal tilbake til gamleklubben Portsmouth, som har tapt alle sine sju seriekamper i høst.

- Jeg forlot Portsmouth for over et år siden. Forhåpentligvis får Portsmouth orden på sakene. Jeg vet ikke hvordan folk finner opp disse historiene, sier Redknapp.

Men det er ikke bare poengene som mangler. Portsmouth er også pengelens, og klubbens nye eier Sulaiman Al Fahim er for tida innlagt på sykehus med nyrestein.

De 50 millionene pund han har lovet å spytte inn har ikke dukket opp, og det råder en viss usikkerhet om hvorvidt han faktisk vil gjøre det.

I mellomtida har en rivaliserende arabisk oppkjøpskandidat bidratt med penger til å betale spillernes lønninger.

- Som noen sa, har Portsmouth funnet den eneste araberen som ser ut til å slite med penger. Alle andre har millioner av dem. Det er trist å se dem i den situasjonen, sier Redknapp.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling