VILLE IKKE SPILLE: Tottenham-manager Harry Redknapp presset Luka Modric til å starte dagens kamp mot Manchester City. Her byttes kroaten ut etter en drøy time på banen. Foto: Philip Brown, Reuters/Scanpix
VILLE IKKE SPILLE: Tottenham-manager Harry Redknapp presset Luka Modric til å starte dagens kamp mot Manchester City. Her byttes kroaten ut etter en drøy time på banen. Foto: Philip Brown, Reuters/ScanpixVis mer

Redknapp måtte presse Modric til å møte City

- Jeg tror han har blitt rådet til ikke å spille.

(Dagbladet): Tottenham gikk på et stygt 1-5-tap hjemme mot Manchester City i dag.

Etter kampen fortalte manager Harry Redknapp at han måtte legge hardt press på sin kroatiske stjerne Luka Modric for å spille kampen.

- Luka kom til meg klokka halv tolv i dag morges og sa til meg: «Jeg føler ikke at jeg er klar for å spille i dag». Jeg svarte: «Jeg synes du er nødt til å spille i dag, Luka. Jeg trenger deg. Du er nødt til å komme og spille», sier Redknapp ifølge Press Association.

Det endte med at Modric spilte 65 minutter før han ble byttet ut.

Kroaten ønsker seg til Chelsea, men Tottenham vil ikke selge ham. Overgangsvinduet stenger onsdag kveld, og Redknapp tror Modric forsøker alle midler for å slippe unna.

Samtidig tror ikke manageren at dette er noe spilleren alene står bak.

- Jeg er sikker på at han har blitt rådet til kanskje ikke å spille i dag. Vi har sett det med ander klubber, sier Redknapp.

Han mener Modric endret mening i løpet av det siste døgnet før dagens kamp.

- I går morges var han klar for å spille, og tydeligvis skjedde noe i går kveld. Hvem vet hva som foregikk. Noen av avisene skriver i dag at de er klare for å by 40 millioner pund. Siden han fortsatt øyner et lite håp om å gå til Chelsea, gjør han trolig det folk kanskje forteller ham at er den beste måten å komme seg vekk herfra på, spekulerer Redknapp.

Drakampen om Modric vil trolig fortsette fram til onsdag kveld.