FÅR STØTTE: Kean måtte tåle buing, sjikane og protestsanger da Rovers tapte 1-2 hjemme for bunnkollega og lokalrival Bolton tirsdag kveld. Redknapp ble sjokkert over mengden av kritikk som haglet mot Blackburn-kollegaen. Foto: AFP Photo / Paul Ellis / Scanpix
FÅR STØTTE: Kean måtte tåle buing, sjikane og protestsanger da Rovers tapte 1-2 hjemme for bunnkollega og lokalrival Bolton tirsdag kveld. Redknapp ble sjokkert over mengden av kritikk som haglet mot Blackburn-kollegaen. Foto: AFP Photo / Paul Ellis / ScanpixVis mer

Redknapp mener Kean-hetsen er grufull

- Jeg har aldri sett noe lignende.

Tottenham-manager Harry Redknapp synes behandlingen managerkollega Steve Kean får av Blackburn-tilhengerne er grufull.

Kean måtte tåle buing, sjikane og protestsanger da Rovers tapte 1-2 hjemme for bunnkollega og lokalrival Bolton tirsdag kveld. Redknapp ble sjokkert over mengden av kritikk som haglet mot Blackburn-kollegaen.

- Jeg har aldri sett noe lignende. Det må være grufullt å måtte stå og ta imot den slags. Jeg syntes bare synd på ham, uttaler Spurs-manageren ifølge BBC.

Tapet for tabellnaboen i det viktige bunnoppgjøret medførte at Blackburn nå ligger helt sist i engelsk eliteserie. Mengden av spekulasjoner om at Keans dager i managerstolen på Ewood Park blir bare øker.

- Han har drøssevis med skader. Jeg hørte folk si i dag at spillerne ikke prøvde og heller ikke gjorde en innsats for ham. Det er rett og slett vås, og mengder med tullprat, mener Harry Redknapp.

- De prøvde alt de kunne. Han har antakelig tre eller fire av sine beste forsvarsspillere ute med skader og du trenger de beste spillerne dine.

Redknapp sliter selv med skader i troppen før møtet med Chelsea på White Hart Lane torsdag. Gareth Bale og Jermain Defoe er høyst tvilsomme til spill på grunn av henholdsvis ankelskade og lårstrekk.

Spurs må dessuten klare seg uten strekkskadde Aaron Lennon, i tillegg til Michael Dawson og Tom Huddlestone som har langtidsskader.

(NTB)