Redknapp minutter unna «fantastisk spiller»

Men denne gangen lurte han ikke klokka.

PÅ HÆLEN: Harry Redknapp er kjent for å være glad i shopping, men denne gangen lyktes han ikke på overgangsvinduets siste dag. Dermed ble det bare to nye Tottenham-spillere i januar. Foto: TOM HEVEZI/AP
PÅ HÆLEN: Harry Redknapp er kjent for å være glad i shopping, men denne gangen lyktes han ikke på overgangsvinduets siste dag. Dermed ble det bare to nye Tottenham-spillere i januar. Foto: TOM HEVEZI/APVis mer

Klubb for klubb: Her er alle Premier League-overgangen

(Dagbladet): Harry Redknapp var så fraværende i går at noen Tottenham-supportere kanskje fryktet at han var alvorlig syk.

Seint i går kveld dukket derimot Spurs-sjefen opp i et Sky Sports-intervju. Han er i live.

Men Redknapp var på mange måter ikke til å kjenne igjen i går. Den handelsglade ringreven lyktes nemlig ikke å hente inn en eneste spiller på overgangsvinduets siste dag. Sånt er sjelden kost når det gjelder denne mannen.

Lang rykteliste Hans offentlige fravær kan tolkes på to måter. Enten er han ikke på jakt - eller så jobber han hardt i det skjulte. Fasiten er nok nærmere det siste, skal vi tro rapportene. For ifølge The Guardian sto det mange navn på blokka til Tottenham i går kveld.

Londonerne leverte inn et bud på Diego Forlán, som ble avvist. De ble også koblet til hans klubbkamerat Sergio Agüero, men han signerte i stedet en ny avtale med Atletico Madrid. Giuseppe Rossi ble priset for høyt av Villarreal. Andy Carroll dro til Liverpool og samme vei dro også Luis Suarez.

Spurs fikk heller ikke napp på Sevillas Luis Fabiano og budet på Fernando Llorente ble avvist av Atheltic Bilbao.

Det var ikke Redknapps kveld. Men han fikk en mulighet til, rett før stengetid:

- Daniel Levy ringte meg og spurte om jeg likte Charlie Adam, og jeg sa «ja, han er en fantastisk spiller». Han spurte om jeg ville ha ham, og jeg svarte «kan vi få ham?». Vi prøvde oss, men bommet med noen minutter. Gutten ville visst komme, men så klarte ikke styreformannen å få tak i to aksjonærer som også måtte signere papirene, sier Redknapp til Sky Sports.

Dermed fikk verken Tottenham eller Liverpool Adam på kroken, og Blackpool-manager Ian Holloway smiler nok bredt på treningsfeltet i dag.

Priskrangel Adam har vært en av de heiteste spillerne på overgangsmarkedet de siste ukene. Holloway ble forbannet over et lavt Liverpool-bud i forrige uke.

- Er vi de eneste fornuftige folkene igjen? Hvorfor skal vi si: «Dere kan få kapteinen vår, bare ta ham». Det er styreformannen som bestemmer hva han er verdt, sa han.

Noe som førte til at sir Alex Ferguson selvfølgelig måtte hive seg inn i debatten, etter Manchester Uniteds snuoperasjon mot Blackpool.

- Vi kunne ikke håndtere Adam - bare cornerne hans er verdt 10 millioner pund, sa Ferguson.

Fornærmet Everton Denne gangen hadde altså ikke Redknapp minuttene på sin side. I sommervinduet var det lenge usikkerhet rundt Rafael van der Vaart-kjøpet.

Papirene ble ikke levert innen fristen, på grunn av servertrøbbel på White Hart Lane - men overgangen ble til slutt godkjent.

Steven Pienaar og Bongani Khumalo er de eneste spillerne Redknapp har fått tak i denne måneden. Sjelden har han hatt så dårlig fiskelykke.

Uten at de møter sympati i den blå delen av Liverpool nå.

- Tottenham ville hente Phil Neville for 250 000 pund, det budet ble oppgradert til 500 000 på mandag. Det er respektløst og det er ikke noe poeng å svare på sånt, sier Everton-manager David Moyes ifølge Liverpool Daily Post.

FORTSATT ORANSJE: Charle Adam blir i Blackpool, tross interesse både fra Liverpool og Tottenham. Foto: TIM HALES/AP
FORTSATT ORANSJE: Charle Adam blir i Blackpool, tross interesse både fra Liverpool og Tottenham. Foto: TIM HALES/AP Vis mer