KLAR FOR ROMJULSFOTBALL: Tottenham fikk en liten julegave da det ble klart at angriperen Rafael van der Vaart kan bli klar til kampen mot Norwich allerede 2. juledag. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / Scanpix
KLAR FOR ROMJULSFOTBALL: Tottenham fikk en liten julegave da det ble klart at angriperen Rafael van der Vaart kan bli klar til kampen mot Norwich allerede 2. juledag. Foto: AP Photo / Tom Hevezi / ScanpixVis mer

Redknapp og Spurs fikk julegave

van der Vaart klar til mandag.

Tottenham fikk en liten julegave da det ble klart at angriperen Rafael van der Vaart kan bli klar til kampen mot Norwich allerede 2. juledag.

Strekkskaden han sliter med er langt mindre alvorlig enn først antatt. 28-åringen pådro seg skaden i kampen mot Chelsea, og klarte bare å spille halve den kampen, som endte 1-1.

- Han ser veldig bra ut, så jeg tror han kan spille allerede tirsdag. En skikkelig undersøkelse viste at skaden ikke var på langt nær så alvorlig som vi fryktet, sier manager Harry Redknapp.

- Jo da, det ser ut som om jeg blir kampklar. Alt funker bra, sier van der Vaart selv.

Den tidligere Hamburg og Real Madrid-stjernen legger ikke skjul på at han er fornøyd med det Tottenham har prestert så langt i sesongen.

- Vi ligger på tredjeplass på tabellen med en kamp mindre spilt. Vi spiller veldig bra og har alle muligheter, men det er lenge igjen, så vi skal ikke ta noe for gitt ennå, sier han.

(NTB)