TILBAKE: Daniel Sturridge scoret to mål i seieren over Aston Villa lørdag. Han har vært det Liverpool har manglet, mener The Guardian, mens Harry Redknapp i Daily Telegraph maner til å gi en hardt presset Brendan Rodgers tid i managersetet.
Foto: Reuters / Phil Noble
TILBAKE: Daniel Sturridge scoret to mål i seieren over Aston Villa lørdag. Han har vært det Liverpool har manglet, mener The Guardian, mens Harry Redknapp i Daily Telegraph maner til å gi en hardt presset Brendan Rodgers tid i managersetet. Foto: Reuters / Phil NobleVis mer

Redknapp om hardt presset Rodgers: - Ikke spark ham!

Avis mener Sturridge er det Liverpool har manglet.

(Dagbladet): Foran seieren på lørdag sto Brendan Rodgers' Liverpool uten seier på fire kamper i ligaen. I tillegg gikk de videre etter straffekonkurranse i en lite imponerende oppvisning mot Carlisle i ligacupen.

De labre resultatene har fått enkelte til å miste troen på Rodgers som mannen som skal gjøre Liverpool til et topplag igjen. Men ikke tidligere landslagssjef og Premier League-manager Harry Redknapp. I en kommentar i The Telegraph i dag, oppfordrer han Liverpool til å beholde Rodgers. Alt han trenger er tid.

- Rodgers må få tid til å gjenoppbygge Liverpool slik at de kan bli tittelutfordrere igjen, skriver Redknapp.

Fan av Rodgers Redknapp innleder kommentaren med å understreke at han er stor fan av nordiren.

- Det har jeg alltid vært. Jeg synes han er fantastisk, skriver Redknapp, til tross for at han mener at dagens Liverpool er det svakeste på mange år.

Det begrunner han med at lagets beste spillere de siste sesongene har vært fraværende. Både Raheem Sterling, Luis Suarez og Steven Gerrard har byttet klubb. I tillegg la Jamie Carragher opp i 2013, og Daniel Sturridge har vært skadeplaget i lang tid.

- Det Liverpool har manglet Den overbevisende seieren mot Aston Villa lørdag var altså sårt trengt for Rodgers og Liverpool. The Guardian oppsummerer også helgas runde i dag, der de retter fokuset mot nevnte Sturridge som scoret to mål lørdag.

- Sturridge var det Liverpool har manglet, skriver de.

Sturridge gikk målløs av banen i comebacket mot Norwich forrige uke, og The Guardian mener briten virket rusten - til den forløsende scoringen kom.

- Det at Sturridge var skadet store deler av forrige sesong, og at han ikke var helt på topp i de 12 kampene han spilte, er en av grunnene til Liverpools underprestering de siste 13 månedene, skriver The Guardian.

Takler presset Rodgers svarte selv på kritikken etter seieren lørdag.

- Det har vært stor ståhei, uten tvil, om å få meg vekk. Om det er et Liverpool-hysteri eller på grunn av at klubben er så stor, vet jeg ikke. Men kritikken blir åpenbart større her enn i noen annen klubb, sier Rodgers ifølge Daily Mail.

- Men det går bra. Du vet hva som kommer når man er en leder eller manager. Jeg har aldri blitt for revet med når vi har vunnet, og heller ikke for skuffet når vi har tapt. Jeg sulter etter å lykkes. Ting har gått mot oss, men vi holder sammen.
PS! Redknapp har også satt sammen et «rundens lag» for The Telegraph. Der har han valgt seg Brede Hangeland som midtstopper etter storspillet i går. Andre profiler Redknapp har valgt seg er David de Gea, Alexis Sanchez og nettopp Daniel Sturridge.