Redknapp på russisk trenerliste

Ett av 13 aktuelle navn som ny landslagssjef.

BLANT 13 NAVN: Harry Redknapp er én av 13 trenere som er å finne på ønskelista til det russiske fotballforbundet i jakten på Dick Advocaats erstatter. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpix
BLANT 13 NAVN: Harry Redknapp er én av 13 trenere som er å finne på ønskelista til det russiske fotballforbundet i jakten på Dick Advocaats erstatter. Foto: AFP PHOTO/GLYN KIRK/NTB scanpixVis mer

Flere av fotballens mest profilerte trenere står på ønskelisten til Russland i jakten på ny landslagssjef.

Det russiske forbundet offentliggjorde tirsdag en liste på 13 navn med kandidater til den ledige jobben etter nederlandske Dick Advocaat.

Blant de forbundet ønsker å snakke med, finnes en rekke trenere med store meritter. Deriblant Fabio Capello, Pep Guardiola, Harry Redknapp og Rafael Benítez, som alle står uten jobb for tiden. Også Marcello Lippi, som vant VM med i Italia i 2006, og nå er trener for kinesiske Gunanghou Evergrande og Athletico Bilbao-trener Marcelo Bielsa stå på listen.

De sju andre kandidatene er alle russere.

- Det russiske forbundet ønsker å holde møter med følgende spesialister innenfor sitt felt, står det i offentliggjøringen.

Russlands motstander i EM, Polen, har på sin side funnet sin nye landslagssjef. Tirsdag ble Waldemar Fornalik ansatt i jobben. Fornalik kommer fra jobben som trener i polske Ruch Chorzów.

(NTB)