Redknapp raser mot dommeren

West Ham manager Harry Redknapp kan bli anklaget for å ha bragt sporten i vanry etter at han beskyldte dommer Paul Durkin for ran etter London-lagets 1-2 tap for Arsenal i går.

Den mest omdiskuterte avgjørelsen kom på overtid i andre omgang, da Emanuelle Petit scoret etter tilsynelatende å ha brukt armen til å dempe ballen.

- Da ballen kom til Petit brukte han definitivt hånda. Innkastet i forkant av scoringen skulle også ha vært vårt, sa en rasende Redknapp til Sky Sport, før han tilla at han vanligvis ikke er den som kritiserer dommerstanden høyest.

- Jeg vet at dommeren ikke kommer til å ombestemme seg etter dette, men jeg må få lov å si at alle tvilsomme avgjørelser gikk i Arsenals favør. Vi tapte denne kampen fordi Durkin ikke gjorde jobben sin på en ordentlig måte, sa en uvanlig krass West Ham manager.

Durkin overfalt igjen

Også flere av West Hams spillere kan være i trøbbel etter det som på Sky Sports nettsider blir beskrevet som overfall på dommer Durkin. Både Marc-Vivien Foe, Paulo Wanchope og John Moncur var fremme hos dommeren, og førstnevnte skal ha prøvd å dytte den svartkledde overende. Durkin, som er mest kjent for fallet etter å ha blitt dyttet av Paulo de Canio sist sesong, klarte imidlertid å holde seg på bena denne gangen.

Redknapp på sin side var ikke like overbevist om at spillerne hadde gjort noe galt.

- Jeg så ikke noe skubbing, men spillerne var fra seg av raseri og jeg følte det på samme måte. Vi ble rett og slett ranet av dommeren i dag, sier Harry Rednapp.

Arsenal mot Champions League

Arsenal-manager Arsene Wenger var imidlertid ikke enig i at 'the Gunners' siste scoring burde vært annulert.

- Jeg synes ikke vi var heldige som fikk godkjent den siste scoringen. Ballen traff riktignok armen til Petit, men det var aldri snakk om viljehands. Du ser mange tilsvarende avgjørelser hver uke - det blir bare ikke så ofte mål av dem, sa Wenger.

Han har likevel stor forståelse for at West Ham følte seg snytt for det ene poeng.

- Jeg skjønner godt at de ble frustrerte. Det er alltid deprimerende å tape når man slipper inn mål så sent i kampen.

Seieren mot West Ham var Arsenals ellevte strake triumf og London-laget er nå svært nær en plass i neste års Champions League. Med tre kamper igjen å spille er Arsenal på andre plass i Premier League, tre poeng foran Liverpool.