Redknapp slutter i West Ham

Harry Redknapps tid som manager i West Ham er forbi.

Det er klubbens offisielle hjemmeside som melder dette i dag.

Den overraskende avgangen kommer etter West Hams svake ligaplassering. London-laget måtte kjempe til det siste for å sikre seg ny Premier League-kontrakt.

Redknapp har hatt ansvaret for West Ham siden 1994. Med unntak av Alex Ferguson er Redknapp den lengst sittende manageren i Premier League.

- Jeg har hatt en prat med styreformannen og synes det har vært en tøff sesong. De siste åtte ukene eller noe sånt av sesongen, har ikke vært særlig gledelige. Jeg føler det er tid for et skifte, sier Redknapp.

- Jeg vil takke styreformannen og styret for all den støtten de har gitt meg mens jeg var i klubben.

Redknapp hentet Ragnvald Soma til klubben denne sesongen. Han førte West Ham til seier mot Manchester United og Sunderland i år, men det som så ut til å bli en lovende sesong ble en gedigen nedtur for 58-åringen. Han etterlater seg et stort hull i en klubb som er kjent for sine tradisjoner.

- West Ham United og Harry Redknapp har kommet til enighet om å skille lag. Styret er svært takknemlige for alt Harry har oppnådd i klubben, sies det i en uttalelse fra klubben.

Redknapp startet sin managerkarriere i Bournemouth i 1983.

GÅR AV: Harry Redknapp har hatt mange tunge stunder i West Ham de siste ukene. I dag ble det klart at Redknapp slutter som West Ham-sjef.