Redknapp tilbake på gamle trakter og forventer god mottakelse

Tilbake på White Hart Lane.

VELKOMMEN TILBAKE?: Harry Redknapp gjester i dag White Hart Lane for første gang etter at han fikk sparken i 2012. I dag er det poeng for QPR som gjelder for den gamle ringreven. Foto: AFP PHOTO/Leon NEAL/NTB SCanpix
VELKOMMEN TILBAKE?: Harry Redknapp gjester i dag White Hart Lane for første gang etter at han fikk sparken i 2012. I dag er det poeng for QPR som gjelder for den gamle ringreven. Foto: AFP PHOTO/Leon NEAL/NTB SCanpixVis mer

Søndag returnerer Harry Redknapp tilbake til White Hart Lane for første gang siden han ble sparket fra Tottenham i 2012. Han regner med å bli godt mottatt av gamle fans.

Queens Park Rangers gjester Tottenham søndag, og det er Redknapps første tur til sin gamle hjemmebane som manager siden han måtte gå for to år siden.

- Jeg burde ikke få en dårlig mottakelse, men det er ikke noe som bekymrer meg. Alt jeg tenker på er QPR og at vi skal prestere og forhåpentligvis ta tre poeng, sier han.

Suksess Redknapp var Tottenham-manager i snaut fire år. I hans siste sesong ble London-laget nummer fire i serien, men 67-åringen ble likevel sparket og erstattet med André Villas-Boas.

Under Redknapps ledelse spilte Spurs i mesterligaen i 2010/11-sesongen, der klubben kom til kvartfinalen. Den kvalifiserte seg egentlig i Redknapps siste sesong, men mistet plassen da Chelsea, som ble nummer seks i serien, vant mesterligafinalen.

Topp fire Siden Redknapp var sjef, har Villas-Boas og Tim Sherwood også fått sparken. Mauricio Pochettino styrer klubben nå, og Redknapp tror den kan nå langt.

- De er et glimrende lag som bør konkurrere om en plass blant de fire beste, som de gjorde da jeg var der.

QPR åpnet sesongen med å tape 0-1 for Hull på hjemmebane. Tottenham kapret tre poeng borte mot West Ham med en sen 1-0-scoring, til tross for at de spilte store deler av kampen med ti mann.

(NTB)