Redknapp tror på Tottenham i topp fire

Sammenliknes med mesterlaget fra 1961.

TIL TOPPS: Aaron Lennon sendte Tottenham til topps i Premier League med sitt vinnermål mot West Ham i helga, og Spurs har hatt sin beste sesongstart på nesten 50 år. Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori
TIL TOPPS: Aaron Lennon sendte Tottenham til topps i Premier League med sitt vinnermål mot West Ham i helga, og Spurs har hatt sin beste sesongstart på nesten 50 år. Foto: SCANPIX/AP/Akira Suemori Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Tottenhams fine sesongstart gir manager Harry Redknapp tro på at laget kan komme blant de fire beste i ligaen denne sesongen.

Spurs har hatt sin beste sesongstart på 49 år. Etter tre kamper, står London-laget med full pott. Byrival West Ham ble slått 2-1 søndag.

- Hvem vet hva vi kan klare? Jeg sier ikke at vi kommer til å ende blant de fire beste, men vi har bra kvalitet i laget og vil gi det et forsøk, sier Redknapp.

- Det kan være åpent i år. Manchester City kommer helt sikkert til å kjempe for å bli et topp fire-lag, og det er ingen grunn til at vi ikke kan gjøre det. Vi har vunnet to bortekamper allerede. Hvis hjemmeformen er bra nok, kommer vi til å være der oppe, mener Tottenham-sjefen.

De fire beste lagene i den engelske eliteserien får muligheten til mesterligaspill neste sesong.

Sist gang Tottenham hadde en så god sesongstart var da Bill Nicholson ledet hvittrøyene til «The Double» i 1960/61.

- Ni poeng er en flott start for oss. Men jeg vil ikke sammenligne oss med laget fra 1961 eller 1962. Det var et utrolig fotballag. Vi har noen gode spillere, men de hadde et utrolig lag og var fantastiske. Det var en spesiell tid i klubbens historie. Hvis vi er i nærheten av å være like gode som dem, vil det gå bra med oss, sier Redknapp.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer