Redknapp ut mot unge spilleres drikkevaner

- Hvorfor må de oppføre seg som idioter?

OPPGITT:  Harry Redknapp. Foto: NTB Scanpix
OPPGITT: Harry Redknapp. Foto: NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Harry Redknapp forstår ikke hvorfor engelske talenter skal drikke seg fulle og ruse seg.

- Hvorfor må de oppføre seg som idioter, bli fulle og falle om? De er profesjonelle fotballspillere, sier Redknapp til The Independent.

I et større intervju med avisen penses samtalen inn på flere episoder med unge engelske spillere som gjør alt annet enn det som forventes av profesjonelle atleter. Senest var det Aston Villas Jack Grealish som ble avbildet besvimt i festbyen Magalufs gater.

- Grealish hadde et fantastisk år og en strålende avslutning på sesongen. Han spilte cupfinalen og så går han og gjør det der, sier Redknapp.

Den tidligere QPR-manageren mener at det nærmest er et særengelsk fenomen.

- For ikke så lenge siden var jeg på samme hotell som Cristiano Ronaldo på Sardinia i ti dager. Jeg så ham hver dag, og man kan se at han tar vare på seg selv. Han spiser middag, tar kanskje et glass vin, men går ikke ut hver kveld, sier han.

- Hvorfor må disse engelske spillerne gå ut å bli idiotisk fulle, ligge i gatene og falle om? Det er greit for kameratene, som vasker vinduer, hvis det er slik de ønsker å leve livet. Men fotballspillere, med tanke på hvor mye penger de får for å være dedikerte, skal sette et godt eksempel for de yngre som vil bli fotballspillere, fortsetter han.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.