ØNSKET AV BUNNLAGET: Brede Hangeland er en sentral spiller i Fulham, men er ønsket av London-rivalen QPR. Her gratuleres Hangeland av keeper Mark Schwarzer etter matchvinnermålet mot Blackpool tidligere denne uka. Foto: AFP PHOTO / HOWARD WALKER
ØNSKET AV BUNNLAGET: Brede Hangeland er en sentral spiller i Fulham, men er ønsket av London-rivalen QPR. Her gratuleres Hangeland av keeper Mark Schwarzer etter matchvinnermålet mot Blackpool tidligere denne uka. Foto: AFP PHOTO / HOWARD WALKERVis mer

Redknapp vil ha Hangeland til QPR i januar

- Jeg liker ham.

(Dagbladet): Mens John Arne Riise har falt i unåde i Fulham, har Brede Hangeland fortsatt en høy stjerne hos manager Martin Jol.

Klubben har lenge forsøkt å få kapteinen til å forlenge kontrakten, som utløper ved sesongslutt, men så langt uten hell.

Nå røper QPR-manager Harry Redknapp at Hangeland er ønsket på Loftus Road.

- Jeg liker ham, men jeg tror det blir vanskelig å få tak i ham. Han er i Fulham, men som midtstopper har jeg sansen for ham, det skal være sikkert, sier Redknapp ifølge ESPN.

QPR mister midtstopper Ryan Nelsen til MLS og Toronto FC neste måned, og klubben er på desperat jakt etter en god erstatter.

Men det spørs om Hangeland tar sjansen på å dra til en klubb som etter 22 serierunder ligger helt sist i Premier League, med bare 14 poeng.

Riktignok har de fått en liten oppsving etter Redknapps ankomst, med en borteseier mot Chelsea som det store høydepunktet, men det er fortsatt fem poeng opp til sikker plass.

Redknapp er kjent som en usedvanlig kjøpeglad manager, men han sier det ikke blir snakk om noen panikkjøp.

- Hvis det er noen spillere som kan styrke stallen, vil jeg gjerne gjøre noen endringer. Men hvis ikke finner noen som jeg tror kan utgjøre en forskjell, er det ikke verdt bryet, sier han.

PÅ MIDTSTOPPERJAKT: QPR-manager Harry Redknapp. Foto:  AFP PHOTO/BEN STANSALL
PÅ MIDTSTOPPERJAKT: QPR-manager Harry Redknapp. Foto: AFP PHOTO/BEN STANSALL Vis mer