Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redknapp vil hente Beckham til Tottenham

Galaxy-stjernen vurderer tre måneders lån.

FORTSATT ETTERTRAKTET: 35-årige David Beckham er aktuell for en retur til Premier League og klubben han en gang prøvespilte for, Tottenham.Foto: SCANPIX/AFP/KRYSTLE WRIGHT
FORTSATT ETTERTRAKTET: 35-årige David Beckham er aktuell for en retur til Premier League og klubben han en gang prøvespilte for, Tottenham.Foto: SCANPIX/AFP/KRYSTLE WRIGHT Vis mer

Følg Premier League i fotballstudio fra kl. 13.45!

(Dagbladet): Tottenham-manager Harry Redknapp bekrefter at klubben vil forsøke å hente David Beckham til White Hart Lane på lån de nærmeste ukene.

- Vi vil kontakte LA Galaxy for å se om de vil la ham gå, og om David er interessert i en tre måneders avtale, er vi definitivt interesserte, sier Redknapp, ifølge BBC.

Beckham, som prøvespilte for Tottenham i sine yngre dager, har gjort det klart at han ønsker et låneopphold i Europa for å kunne kjempe om en landslagsplass under Fabio Capello.

Galaxy-stjernen har også uttalt at han neppe vil returnere til England for en annen klubb enn sitt Manchester United, men ifølge Guardian vil Becks seriøst vurdere tilbudet fra Harry Redknapp.

- Han vil kunne ha en god påvirkning på denne klubben, han er typen som kan gi oss et løft, sier Tottenham-bossen.

- Han er en fantastisk spiller, og er en fyr som de andre kan se opp til og respektere. Er han ferdig med skadene og i den fysiske formen han føler han er i, kan han fortsatt spille på øverste nivå. Det er ikke som om han plutselig har mistet den enorme farta si, han har aldri hatt noen særlig fart, men han har fotballhjerne og en strålende pasning- og skuddfot, mener Redknapp.

Med tanke på at David Bentley ønsker å forlate White Hart Lane på lån for å få mer spilletid, sier Tottenham-manageren også at David Beckham vil gi ham sårt tiltrengte alternativer på høyre flanke.

- Med Bentley borte vil vi bare ha Aaron Lennon som kan spille på høyre, så Beckham ville gi meg et alternativ. Han kan fortsatt gjøre en god jobb, ellers ville jeg ikke brukt tid på dette. Jeg trenger ingen til å selge billetter for meg, vi har en fullsatt hjemmestadion hver helg. Kom Beckham, ville han gjøre en stor forskjell, mener Harry Redknapp.

David Beckham var på utlån til AC Milan i 2009, og har også trent med Arsenal utenfor MLS-sesongen.

Harry Redknapp sier de vil snakke med 35-åringen i løpet av de kommende dagene.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling