Redknapp vil hente Beckham til Tottenham

Galaxy-stjernen vurderer tre måneders lån.

FORTSATT ETTERTRAKTET: 35-årige David Beckham er aktuell for en retur til Premier League og klubben han en gang prøvespilte for, Tottenham.Foto: SCANPIX/AFP/KRYSTLE WRIGHT
FORTSATT ETTERTRAKTET: 35-årige David Beckham er aktuell for en retur til Premier League og klubben han en gang prøvespilte for, Tottenham.Foto: SCANPIX/AFP/KRYSTLE WRIGHT Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

• Følg Premier League i fotballstudio fra kl. 13.45!

(Dagbladet): Tottenham-manager Harry Redknapp bekrefter at klubben vil forsøke å hente David Beckham til White Hart Lane på lån de nærmeste ukene.

- Vi vil kontakte LA Galaxy for å se om de vil la ham gå, og om David er interessert i en tre måneders avtale, er vi definitivt interesserte, sier Redknapp, ifølge BBC.

Beckham, som prøvespilte for Tottenham i sine yngre dager, har gjort det klart at han ønsker et låneopphold i Europa for å kunne kjempe om en landslagsplass under Fabio Capello.

Galaxy-stjernen har også uttalt at han neppe vil returnere til England for en annen klubb enn sitt Manchester United, men ifølge Guardian vil Becks seriøst vurdere tilbudet fra Harry Redknapp.

- Han vil kunne ha en god påvirkning på denne klubben, han er typen som kan gi oss et løft, sier Tottenham-bossen.

- Han er en fantastisk spiller, og er en fyr som de andre kan se opp til og respektere. Er han ferdig med skadene og i den fysiske formen han føler han er i, kan han fortsatt spille på øverste nivå. Det er ikke som om han plutselig har mistet den enorme farta si, han har aldri hatt noen særlig fart, men han har fotballhjerne og en strålende pasning- og skuddfot, mener Redknapp.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer