IKKE PÅ TOPP OM DAGEN: Joe Cole er ikke med i Kenny Dalglishs fremtidsplaner. I London sitter det en manager som veldig gjerne vil ha ham.Foto: AFP /PAUL ELLIS
IKKE PÅ TOPP OM DAGEN: Joe Cole er ikke med i Kenny Dalglishs fremtidsplaner. I London sitter det en manager som veldig gjerne vil ha ham.Foto: AFP /PAUL ELLISVis mer

Redknapp: «Ville elske å jobbe med Joe Cole»

Her er dagens ryktebørs.

(Dagbladet): Joe Cole ble aldri den helt store suksessen i Liverpool, og det er ikke akkurat en hemmelighet at manager Kenny Dalglish ønsker å spare klubben for de 90 000 pundene Cole hever i uka på Anfield.

Ifølge The Guardian, via Sportsvibe, ivrer nå Coles gamle læremester i kulissene for å få ham til Tottenham.

- Han er et stort talent. Jeg signerte ham da han var 11 år gammel i West Ham og han er den beste unge fotballspilleren jeg noengang har sett, jeg har aldri sett noen komme i nærheten av ham, og jeg tror jeg kan få ham tilbake dit han var. Jeg ville elsket å jobbe med ham igjen, sier Redknapp.

Mer Bellamy
Men til tross for lovordene har ikke Redknapp forhørt seg om han virkelig vil komme til hovedstaden igjen. Fordi Cole valgte Liverpool i stedet for Spurs ved forrige korsvei, tror ikke Redknapp Tottenhams styreformann er så altfor ivrig denne gangen.

- Det var ikke noe problem for meg, men for styreformannen. Han tror kanskje at han ikke ville komme hit ifjor, og at han derfor gikk til Liverpool, sier Redknapp ifølge Sportsvibe.

Og apropos Liverpool svirrer fortsatt ryktene om Craig Bellamys retur til Anfield. Sammen med de langvarige ryktene om Hugo Rodallega. Og at midtstopperen Sebastian Coates fra Uruguay snart er klar for klubben.

Wenger-desperasjon
Ryktene rundt Arsenal avtar ikke selv om overgangssagaene rundt Fabregas og Nasri endelig er over. Denne uka skal italienske aviser ha det til at en desperat Wenger vil signere Inters Wesley Sneijder som erstatter for de to playmakerne han har mistet.

Skal du ta engelske aviser på alvor byr Arsenal i øyeblikket på alt som kan krype og gå av fotballspillere i England og Frankrike. Med andre ord trenger du ikke ta dem så veldig alvorlig.

I tillegg står det flere såkalte stjerner i køen ut av The Emirates. Niklas Bendtner har fortsatt ikke funnet seg en ny klubb, selv om både Roma og Sporting Lisboa fortsatt skal være interesserte, mens Manuel Almunia har fått beskjed om at han kan gå om han finner seg en ny klubb.

Modric får viljen sin?
Chelsea er selvfølgelig også i vinden på ryktebørsen. Luka Modric streiker som kjent i Tottenham, og nå skal Chelsea visstnok vurdere å høyne budet til 40 millioner pund, skriver The Telegraph.

Både Telegraph og andre aviser melder også at Chelsea avventer budet på Portos Alvaro Pereira.

Og hva med Manchester City? Visstnok skal de kjøpeglade i Manchester være ute etter Real Madrids Fernando Gago. Det begynner vel å holde også for Mancini nå.

Og hva med bybror United? Ifølge The Sport Review tror ikke klubbens administrerende direktør, David Gill, at det blir flere signeringer i dette overgangsvinduet.

ÉN ER FORNØYD, ÉN DRØMMER OM FLERE: Alex Ferguson og Harry Redknapp.Foto: AFP/ANDREW YATES
ÉN ER FORNØYD, ÉN DRØMMER OM FLERE: Alex Ferguson og Harry Redknapp.Foto: AFP/ANDREW YATES Vis mer