Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Redningen som tok pusten fra Fotball-Europa

- Derfor er han nummer én i verden.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan innholde utdatert informasjon

(Dagbladet): Mens Bayern München har vunnet begge sine foregående Champions League-kamper denne høsten, er Arsenal i akutt poengnød.

Derfor passet det svært dårlig at den tyske sisteskansen Manuel Neuer viste hvorfor han anses for å være verdens beste keeper 33 minutter ut i kveldens oppgjør mellom de to gigantene.

- Nummer én Redningen, som har fått kolleger, eksperter og fotballsupportere Europa over til å bryte ut i en unison hyllest på mikrobloggnettstedet Twitter, hindret Arsenal fra å ta ledelsen etter et nydelig angrep hvor Nacho Monreal til slutt la inn til en umarkert Theo Walcott.

Spissens heading var ikke optimal, men den ville likevel vært god nok til å overliste de fleste målvakter, men ikke Neuer. Bayern-keeperen både reagerte og sideforflyttet seg lynraskt, før han slo ballen til side med en råsterk hånd.

- Det er derfor han er nummer én i verden, skryter tidligere lagkamerat Pepe Reina.

- Fantastisk redning. Muren Neuer, skriver den skadde Bayern-stjerna Mario Götze.

- Dagens prestasjon - Jeg har aldri sett en bedre redning, utbryter Stoke-spissen Peter Crouch.

- Dagens prestasjon tilhører Manuel Neuer, kommenterer Viasats Roar Stokke.

- Det er en av de beste redningene jeg noen gang har sett, sier BT Sport-ekspert og tidligere landslagsspiller for England Owen Hargreaves.

Og det er bare noen av de utallige meldingene som har haglet på Twitter etter Neuers nærmest mirakuløse involvering som gjorde at oppgjøret sto 0-0 til pause.

Lyst til å diskutere?

Besøk Dagbladet debatt!