Redning+scoring=cuphelt

MOSS (Dagbladet): - Sist jeg scoret i straffekonk var som guttespiller i Norway Cup, sier VIF-keeper Øyvind Bolthof. I går sendte han Vålerenga til kvartfinale mot Viking.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

For sjøl om Tobias Grahn slo inn den avgjørende 5- 4 straffa som sistemann etter å ha korset seg og bedt til gud, var det Øyvind Bolthofs kveld på Melløs. Først fikk han sin andre sjanse fra start denne sesongen etter Morten Bakkes kjempemiss mot Brann. Deretter både reddet han og scoret i straffekonken.

- Det var Kjetil (Rekdal) som kom bort og sa jeg skulle skyte en av straffene, sier VIF-keeperen til Dagbladet.

- Egentlig var det ikke så overraskende. For han vet at jeg er sikker på foten. Sjøl var jeg sikker på å score.

- Og nå spiller du fra start mot Odd til søndag også?

- Jeg håper det. Jeg har ligget tett på Morten (Bakke) i hele sesongen. Og det var min tur til å stå i mål i denne kampen. Jeg har den gode følelsen, og at jeg er i form har jeg vist på trening, sier Øyvind Bolthof.

Sikker på Bolthof

- Øyvind var sammen med Pa (-Modou Kah) og Petter (Belsvik) mine tre selvfølgelige straffeskyttere, sier Kjetil Rekdal som sjøl ikke spilte på grunn av en liten skade.

- De to andre måtte jeg lete etter. Og da Øyvind skulle skyte som fjerdemann var jeg helt sikker på scoring. Da Tobias (Grahn) tok den siste satt jeg med ryggen til.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer