Redningsmann nok en gang?

Tom Nordlie er ønsket av Kongsvinger.

(Dagbladet.no) Den tidligere Lillestrøm-treneren Tom Nordlie kan være på vei tilbake til norsk toppfotball.

Kongsvinger sliter kraftig i 1. divisjon - og hva er da mer naturlig en å rette blikket mot mannen som reddet Viking fra nedrykk for snart to år siden.

- Jeg har fått tilbud om jobben og vil gi KIL svar over helga, sier Nordlie til TV 2.

KIL-ledelsen møtte Nordlie tidligere i dag, og den håper nå at han skal takke ja til å bidra i redningsaksjonen. Kongsvinger ligger nest sist i 1. divisjon, og klubben har bare skrapet sammen 12 poeng så langt i år.

Lokale samarbeidspartnere er villige til å spytte inn de nødvendige kronene Nordlie koster.

- Nordlie har ikke avvist muligheten for å bli KILs trener ut sesongen. Vi hadde ikke hatt råd til dette uten sponsorenes hjelp, sier sportslig leder Olav Nysæter til Glomdalen.no.

- Skal KIL overleve, trengs det mer enn en fotballfaglig flink person. Det kreves en helt spesiell personlighet, som yter stor respekt og som kan å motivere spillere som ligger nede. Ved å velge fra øverste hylle, kan i hvert fall ingen si at vi ikke prøvde dersom det likevel ender med nedrykk, sa KIL-sponsor Henrik Mohn til Glåmdalen i går.

TILBAKE PÅ BENKEN? Kongsvinger vil hente Tom Nordlie, og han sier han skal gi dem et raskt svar. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX
TILBAKE PÅ BENKEN? Kongsvinger vil hente Tom Nordlie, og han sier han skal gi dem et raskt svar. Foto: KYRRE LIEN/SCANPIX Vis mer
Redningsmann nok en gang?