Redusert hopptropp til Tyskland: - Færre enn vi hadde lagt opp til

Skade og sykdom gjør at landslagstrener Alexander Stöckl kun har med seg fire hoppere.

LITEN TROPP: Skade og sykdom gjør at landslagstrener Alexander Stöckl kun har med seg fire mannlige hoppere til denne ukens treningssamling på tysk jord. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET
LITEN TROPP: Skade og sykdom gjør at landslagstrener Alexander Stöckl kun har med seg fire mannlige hoppere til denne ukens treningssamling på tysk jord. Foto: Bjørn Langsem / DAGBLADET Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon

Skade og sykdom gjør at landslagstrener Alexander Stöckl kun har med seg fire mannlige hoppere til denne ukens treningssamling på tysk jord.

Bare Rune Velta, Anders Fannemel, Joachim Hauer og Kenneth Gangnes deltar på samlingen i Oberhof. Phillip Sjøen, Johann André Forfang og Daniel André Tande er av ulike grunner igjen hjemme i Norge.

- Det ble definitivt færre enn vi hadde lagt opp til. Jeg har vel aldri opplevd lignende fraværsfrekvens på en samling tidligere, men det måtte vel skje en gang det også, sier sportssjef Clas Brede Bråthen til NTB.

Han velger uansett å se det positive i situasjonen.

- Nå blir det mer fokus på de utøverne som er her. Vi får jobbet enda tettere med dem, og det er sånn sett en bonus, sier Bråthen.

Skade og sykdom Daniel Forfang har slitt med bihulene og var nylig gjennom en operasjon for å få orden på problemet. Inngrepet var vellykket, men det vil ta tid før tromsøværingen er tilbake i full trening.

- Daniel skal nå være i ro. Sånn jeg har forstått det, vil det nok går én måned før han er i full vigør igjen, sier Bråthen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer