Redusert straff for neseknuser Navarro

Må sone én måned mindre.

(Dagbladet.no:) Tidligere denne måneden eksploderte det på Mestalla da Valencia slo ut Inter av Champions League. Kampen endte 0-0 og ble avsluttet av et voldsomt masseslagsmål på banen.

Spillerne barket sammen, og Valencia-forsvareren David Navarro - som satt på benken hele kampen - tok rennafart og kastet seg inn i bråket. Han klinte til med høyrehånda og brakk nesa til Nicolas Burdisso.

I utgangspunktet ble han utestengt fra fotballen i sju måneder, men nå er den straffen redusert.

Ifølge nyhetsbyrået AP må han nå holde seg unna fotballbanen i seks måneder.

Må holde seg unna trøbbel

- Jeg så at de forsøkte å angripe lagkameraten min og jeg mistet hodet. Jeg har aldri gjort noe slikt før, og vil ikke gjøre det igjen. Jeg er veldig lei meg og skamfull, sa spanjolen dagen etter skandalekampen.

Nå er Navarro glad for at straffen er redusert.

- Jeg er fornøyd. Det er en tøff straff, men nå må jeg bare tenke på at tida går fort, sier Navarro.

KNUSTE NESA TIL MOTSTANDER David Navarro spilte ikke kampen mot Inter en gang. Kanskje det var derfor han hadde så mye sinne i kroppen, at han knuste nesa til Nicolas Burdisso. Foto: AP
KNUSTE NESA TIL MOTSTANDER David Navarro spilte ikke kampen mot Inter en gang. Kanskje det var derfor han hadde så mye sinne i kroppen, at han knuste nesa til Nicolas Burdisso. Foto: AP Vis mer

Også Carlos Marchena fikk redusert straff av UEFA i dag. Han ble i utgangspunktet utestengt fra Champions League i fire kamper, men må nå stå over bare to.

Straffene vil imidlertid bli større igjen, dersom de havner i trøbbel i løpet av de neste to åra.

FORNØYD: David Navarro fikk en gledelig beskjed da han møtte til høring hos UEFA i dag.