Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Refser Alis agent

Kjølig mellom Morgan Andersen og Peter Harrison.

Forholdet mellom Lyn-direktør Morgan Andersen og den engelske agenten Peter Harrison er svært kjølig etter de siste dagers spill om keeper Ali Al-Habsi.

Peter Harrison sa i gårsdagens Dagbladet at Ali Al-Habsi var svært skuffet over at Lyn sa nei til å selge ham til Bolton for ca. 4,6 millioner kroner. Han la til at al-Habsi ikke ville tilbake til Lyn, men til England så raskt som mulig. I går tok Lyn og Al-Habsi avstand fra Harrisons uttalelser på sin egen hjemmeside. Seinere på dagen mottok Morgan Andersen så et skriv fra Harrison der Liverpool tilbød en sum langt lavere enn den summen som ble forespeilet muntlig tirsdag.

-  Helt uaktuelt for oss å selge så billig, sier Andersen til Dagbladet.

Dårlig samarbeid

Andersen mener at Harrison nå ødelegger for Al-Habsi med den høye profilen i media.

-  Vi har snakket med Ali og bedt ham om å roe ned agenten sin. Vi har jobbet godt sammen med mange agenter. Peter Harrison er ikke blant dem, sier Andersen.

Men Harrison står på sitt:

-  Jeg har snakket med Ali i dag igjen, og han er svært skuffet. Nå blir det ingen overgang i denne omgang. Ali blir i Lyn, og skriver kontrakt med en engelsk klubb 1. juli. Da får ikke Lyn noe igjen for ham, sier Harrison.

Selger sjøl

-  Jeg forholder meg til hva Ali sier til meg, og ikke hva en agent sier til media. Peter Harrison vil selge Ali til Bolton eller Liverpool fordi det er der han kjenner folka, og får høyest provisjon sjøl. Og om Harrison prøver seg på oss, så har vi dokumentasjon på alt han har sagt og gjort overfor oss. Han får problemer om vi legger fram harde fakta, sier Andersen.

Lyn jobber nå videre på egen hånd for å selge Al-Habsi sjøl.

-  Vi trenger ikke Harrison, men om Ali ønsker å si nei til det vi kommer opp med, så er det helt fint. Da har vi ham en hel sesong til. Vi trenger ikke å selge, sier Andersen.

PS: Lyn sa i helga nei til å sende Tomasz Sokolowski på prøvespill til Bordeaux.

-  De er interessert i kjøp, men både vi og Tomasz mener det er feil tidspunkt, sier Andersen.

OVERGANGSTRØBBEL: Lyn jobber videre for å prøve å selge Al-Habsi
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media