Refser Barcas trenerkaos

Flere klubbikoner slår ring rundt Ernesto Valverde, som ryktes å være ferdig som manager i Barcelona.

KRITISKE: Både Andrés Iniesta og Pep Guardiola har uttrykt seg kritiske til hvordan trenersituasjonen i Barcelona blir håndtert. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix
KRITISKE: Både Andrés Iniesta og Pep Guardiola har uttrykt seg kritiske til hvordan trenersituasjonen i Barcelona blir håndtert. Foto: AP Photo / Manu Fernandez / NTB Scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Ernesto Valverde ryktes å være ferdig i Barcelona etter å ha tapt i semifinalen i supercupen mot Atlético Madrid. Katalanerne tapte 3-2 etter å ha ledet 2-1, og nå skal Barcelonas styre ha fått nok.

Barcelona har siden sommeren 2017 vært ledet av Valverde. Han har ledet klubben til to strake seriegull, i tillegg til at han ledet dem til cupgull i 2018.

Men en stor ripe i lakken er deres prestasjoner i Champions League. I hans første sesong ble de slått ut på sensasjonelt vis av Roma, da de mistet en 4-1-ledelse fra første kamp på Camp Nou.

Et liknende scenario inntraff sesongen etter da de ledet 3-0 over Liverpool etter første kamp. Men Jürgen Klopps menn ydmyket Barcelona på Anfield og snudde til 4-3.

Allerede da var det snakk om at Valverde var ferdig i klubben. Nå kan det igjen se ut som hans Barcelona-karriere synger på siste vers. Flere medier melder at han om kort tid vil få sparken av klubben, med sportssjef Eric Abidal i spissen.

Legender takket nei

Kandidatene er flere, skal vi tro spanske medier. Barcelona skal ha forhørt seg med klubblegenden Xavi om å ta over umiddelbart, men spanjolen takket nei. Han trener i dag Al-Sadd, og ville visstnok ikke gå inn i trenerrollen midt i sesongen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer