Refser fotballpampene

Ole Gunnar Solskjær frykter en framtidsfotball uten ekte supportere. Han mener Norges Fotballforbund er med på å gjøre fotball til en rikmannssport for vip-er i dress og slips.

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Fotballforbundet klager over at de får for lite billetter tildelt. Da burde de kanskje også fordele billettene annerledes. Barn, barnebarn, venner og bekjente av alle ansatte i forbundet har førsterett på billettene. # - Disse blir gjerne innlosjert på dyre hoteller og drikker champagne og spiser kaviar, skriver Ole Gunnar Solskjær i en svært kritisk kommentarartikkel i avisa Tidens Krav. Og kommer med følgende forslag til NFF:

- Hvorfor ikke heller gi dem en landslagsdrakt og la dem oppleve folkelivet sammen med resten av supporterne i for- og etterkant av kampene.

- Faktisk tror jeg dette hadde vært artigere for mange, fortsetter landslagsspissen.

- Han tar feil

- Jeg vet ikke hvor Solskjær henter disse utsagnene fra. De ansatte i forbundet har tilgang til et bestemt antall billetter til hver kamp, og disse billettene disponerer de fritt. Men de har naturligvis ikke førsterett på alle billetter som legges ut, sier generalsekretær Trygve Bornø i Norges Fotballforbund.

Når det gjelder champagne, kaviar og dyre hoteller, sier Bornø:

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer