Manchester United unngikk Dagbladets Dubai-spørsmål

Refser Solskjær og United. Kjøper ikke Dubai-forklaring: - Det holder ikke

Ole Gunnar Solskjær tar med United-spillerne til Dubai i fire dager.

KRITISERES: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal på treningsleir til Dubai 13. januar. Det skaper reaksjoner. Foto: NTB scanpix
KRITISERES: Ole Gunnar Solskjær og Manchester United skal på treningsleir til Dubai 13. januar. Det skaper reaksjoner. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Ole Gunnar Solskjær har fått en optimal start på sin karriere som Manchester United-manager. Gjennom en hektisk juleperiode står nordmannen med full pott i Premier League og etter lørdagens FA-cup-kamp mot Reading tar han med seg mannskapet på en fire dager lang treningsleir til Dubai.

- Det gir oss tid til å jobbe med formen og trene hardt. Så hvis noen av spillerne tror det er en ferie, tar de helt feil. Vi er der for å holde sammen, jobbe hardt med det fysiske og selvfølgelig se fram mot Tottenham-kampen, sier Solskjær til klubbens hjemmeside.

Ifølge Daily Mail skal laget bo på et femstjerners hotell i Emiratene, og Solskjær ser på det som en mulighet til å bli bedre kjent med spillergruppa i varme omgivelser. Laget dro også til Dubai på samme tid i fjor, da under José Mourinhos ledelse.

- Langt rulleblad

Dubai er den største byen i De forente arabiske emirater, og har kommet under kritikk for brudd på menneskerettighetene ved gjentatte anledninger.

I fjor ble menneskerettighetsforkjemperen Ahmed Mansoor fengslet i ti år etter at han uttalte seg offentlig om menneskerettighetsbrudd i Emiratene. Ytringsfriheten og pressefriheten er begrenset i landet, og religionsfriheten er innskrenket. Også kvinners rettigheter er begrenset og i tillegg er homoseksualitet forbudt.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer