Refser tidspunktet for kvalik-kamp: - Det er helt håpløst

Både Jerv- og Stabæk-supporterne er kritiske til tidspunktet for den første kvalifiseringskampen på onsdag.

KRITISKE: Stabæk-fansen er kritiske til kamptidspunktet for kvalik-kampen mot Jerv. Her jubler de for seier mot Bodø/Glimt tidligere i år. Foto: NTB scanpix
KRITISKE: Stabæk-fansen er kritiske til kamptidspunktet for kvalik-kampen mot Jerv. Her jubler de for seier mot Bodø/Glimt tidligere i år. Foto: NTB scanpix Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

(Dagbladet): - Det er helt håpløst. At kampen spilles klokka 12 på en onsdag gjør det kjempevanskelig for oss å reise nedover til Grimstad, sier Stabæk Support-leder Gjermund Skaar.

Årets to siste offisielle kamper i norsk fotball nærmer seg. Lørdag ble det klart at det er Jerv som møter Stabæk i kampen om den siste plassen i Eliteserien 2017, etter at de slo Kongsvinger 2-1 på Levermyr stadion.

Den første kampen går i Grimstad onsdag klokka 12, før returkampen på Nadderud spilles søndag. Laget som vinner sammenlagt spiller i Eliteserien neste år.

Tidspunktet for Jervs hjemmekamp skaper reaksjoner hos både Stabæk- og Jerv-fansen.

- For fotballsupportere er dette vanskelig. Vi klarer å sette opp en buss og komme med en del supportere. Men dette er folk som må ta fri fra jobb og studier for å få med seg en skjebnekamp for klubben vår, fortsetter Skaar.

6-700 elever

Markedssjef i Jerv, Trond Christoffersen, opplyste at det var solgt åtte bortebilletter da han snakket med Dagbladet mandag. Han er enig med Skaar i at tidspunktet er håpløst.

- Det er en utfordring. Ikke alle får fri, men det er interesse rundt kampen likevel. Skolene rundt her mobiliserer som gale. Vi regner med at det kommer 6-700 elever med lærere. De får gratisbilletter, sier Christoffersen.

For å fortsette å lese denne artikkelen må du logge inn

Denne artikkelen er over 100 dager gammel. Hvis du vil lese den må du logge inn.

Det koster ingen ting, men hjelper oss med å gi deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer