Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Refser TV 2-ekspert etter kampen: - Hva het han?

Puerto Rico-målvakt.

Norge - Puerto Rico 39-13

FREDERIKSHAVN (Dagbladet): TV 2-ekspert Frode Scheie uttalte før VM-kampen mot Puerto Rico at han hadde liten tro på laget fra Karibien.

- Dersom de scorer mer enn ti mål, skal jeg hoppe i sjøen, sa Scheie i TV 2s håndballstudio.

- Du må svømme Etter kampen var ikke målvakten Kitsa Escobar (25) helt fornøyd med ekspertens utspill.

- Han har ikke håp. Vi er her for å lære og for å ta det neste steget i håndball. Det er en ære for oss å spille mot Norge. La meg si noe... Hva het han (eksperten)? spør Escobar til Dagbladet etter kampen.

TAPTE VEDDEMÅL: Frode Scheie (t.v.) må bade i sjøen etter sin sleivete uttalelse om at Puerto Rico ikke ville score mer enn 10 mål. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet
TAPTE VEDDEMÅL: Frode Scheie (t.v.) må bade i sjøen etter sin sleivete uttalelse om at Puerto Rico ikke ville score mer enn 10 mål. Foto: Bjørn Langsem / Dagbladet Vis mer

- Frode Scheie... svarer Dagbladets reporter.

- Du må svømme! Frode Scheie, du må svømme. Du har ikke tro på folk som ikke er på samme nivå som Norge, sier Escobar.

- Er det respektløst?

- Nei, nei. Jeg må ta det som en spøk. Folk utenfor har ikke tro på oss. På grunn av folk som ham vil jeg trene hardere. Jeg liker de som ikke har tro på oss. Vi er et ungt lag og er her i VM for første gang. Jeg forventer ingenting av andre, sier Escobar.

- Ikke vondt ment Norge cruiset inn til en enkel seier mandag kveld, men var langt unna scoringsrekorden på 48 mål fra 2001. Frode Scheie forteller til Dagbladet at han ikke ser fram til en dukkert i kalde Danmark.

- Det blir kaldt! sier Scheie til Dagbladet seint mandag kveld.

Om veddemålet han annonserte på direkten, forteller den tidligere toppkeeperen følgende:

- Det er viktig å påpeke at dette ikke ble sagt for å være respektløs, selv om det kan oppfattes slik. Jeg trodde Norge kunne holdt de under 10 mål og kanskje ned på 5-tallet, sier Scheie.

Han fortsetter:

- Det kan tolkes på flere måter, og man kan se det humoristiske i det. Det var for å skape litt liv rundt håndballen. Kvinnehåndball er ikke de som får mest oppmerksomhet. Det var ikke noe vondt ment, sier TV 2-eksperten.

Norge møter Kasakhstan i håndball-VM tirsdag klokka 20.30.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media