Eliteserien:

Refser TV 2s avgjørelse

Fotballsupportere sier klart ifra at de ikke er fornøyd med TV 2s prissetting av Eliteserien. - Flere vil føle seg lurt, sier TV-sjef til Dagbladet.

PROFILER: Ingrid Halstensen og Jan-Henrik Børslid kommer trolig til å dekke Eliteserien for TV 2 neste år. Foto: Julia Marie Naglestad / TV 2 / NTB
PROFILER: Ingrid Halstensen og Jan-Henrik Børslid kommer trolig til å dekke Eliteserien for TV 2 neste år. Foto: Julia Marie Naglestad / TV 2 / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert

Denne uka kunne Dagbladet fortelle at det vil koste 399 kroner i måneden for å få tilgang til Eliteserien hos TV 2 neste sesong.

Det er en drøy dobling fra beløpet som den foregående rettighetshaveren Discovery krevde - på 179 kroner, men det skal nevnes at TV 2 i tillegg tilbyr Champions League, La Liga, og flere andre sportsrettigheter og programmer.

Etter Dagbladets sak har det kokt på sosiale medier rundt summen TV 2 krever. Flere refser det de mener er en stiv pris.

- At du får med en haug av andre kanaler er en fattig trøst. 4800 kroner i året for å se norsk fotball er altfor mye, skriver Gjert Moldestad på Twitter.

Han er tidligere talsmann i Norsk Supporterallianse, og har vært styremedlem i Bataljonen.

Reagerer

TV 2 har bekreftet at de bare kommer til å tilby én Eliteserie-pakke, der man i tillegg må betale for alt annet kanalen tilbyr.

Moldestad etterlyser en pakke der man bare betaler for å se eksempelvis Eliteserien og OBOS-ligaen.

- Ta 250 kroner og vis meg bare norsk fotball. Problemet er kanskje at TV 2 ikke tjener nok på det de prakker på deg i tillegg, så da må vi ta regningen for de andre kanalene, skriver han videre.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.