Arsenal og Ødegaard røk i semifinalen

Refses av Arsenal-legende: - Hvorfor!?

Villarreal lukket buret mot Arsenal og Martin Ødegaard (22). Dermed er «den gule ubåten» klar for Europa League-finale.

OVER OG UT: Martin Ødegaard og Arsenal måtte til slutt gi tapt for Dani Parejo og Villarreal. Foto: REUTERS/Hannah Mckay
OVER OG UT: Martin Ødegaard og Arsenal måtte til slutt gi tapt for Dani Parejo og Villarreal. Foto: REUTERS/Hannah Mckay Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

ARSENAL - VILLARREAL 0-0 (1-2 sammenlagt)

Det ville seg ikke mot Arsenal som stanget og stanget mot Villarreals forsvarsmur. For med 0-0 på Emirates Stadium er Villarreal klare for Europa League-finale.

Dermed ble det til slutt en god kveld for Unai Emery, som tidligere har ledet både Sevilla og nettopp Arsenal til finaler i den nest gjeveste finalen i europeisk fotball.

En som ikke imponerte var Martin Ødegaard, og det var blant annet nordmannens manglende intensitet som ble et tema i BBC' liveoppdatering av kampen.

Der hadde nemlig Arsenal-legenden Lee Dixon notert seg at nordmannen blant annet hadde somlet på en corner.

- Kampen mangler intensitet fra Arsenal, de må ha et mål, kom igjen! Jeg forstår at man må være tålmodig og å spille sitt spill, men Martin Ødegaard gikk over for å ta en corner. Hvorfor går han over? Kom deg bort, og legg press, skrev Dixon.

Det betyr at Villarreal får sin revansj fra Champions League-sesongen 2005/2006. Den gangen var det nemlig Arsenal som gikk videre til Champions League-finalen på bekostning av nettopp Villarreal.

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.