Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Refset tv-kanal under takketalen

På svensk idrettsgalla.

VANT PRIS: Therese Sjögran vant pris under den svenske idrettsgallaen og kom med et sleivspark mot svensk TV 4. Foto:   AFP PHOTO / ODD ANDERSEN
VANT PRIS: Therese Sjögran vant pris under den svenske idrettsgallaen og kom med et sleivspark mot svensk TV 4. Foto: AFP PHOTO / ODD ANDERSEN Vis mer

(Dagbladet): Den svenske fotballprofilen Therese Sjögran (37) fikk prisen for «Årets prestasjon» under den svenske idrettsgallaen i går kveld.

Da benyttet hun muligheten til et sleivspark mot svensk TV 4.

- Jeg trodde dette programpunktet skulle bli strøket. Det bruker å bli det, sa Sjögran, ifølge Expressen.

Oversett Bakgrunnen for utspillet er:

På «Fotbollsgalan» i 2013 fikk Sjögran mye oppmerksomhet etter at Anders Svensson ble hyllet for sin innsats på det svenske herrelandslaget i fotball. Da hadde Svensson spilt 147 landskamper og fikk en bil. Sjögran - som nå står med 200 landskamper - fikk ingenting.

Da «Fotbollsgalan» året etter skulle gjøre et nytt forsøk på å hylle Sjögran - ble innslaget strøket av TV 4 grunnet for tidsnød.

Fikk SVT-hjelp På den SVT-sendte idrettsgallaen i går benyttet hun dermed sjansen til å komme med et stikk. Og etterpå forklarte hun til svensk presse.

- Jeg fikk hjelp av en person i SVT til å skrive sammen noe. Vi hadde en lang samtale, sier Sjögran.

- Nå føles alt bra. Det var et stikk, men med glimt i øyet, sier landslagsveteranen.

Hun får støtte av den tidligere svenske profilen Tomas Brolin:

- Det var helt rettferdig. Det svenske fotballforbundet har ikke gjort som de burde, sier Brolin til Expressen.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media