FORLATER TROMSØ: Tore Reginiussen har skrevet under en treårskontrakt med OB.
Foto: Rune Stoltz Bertinussen / Scanpix
FORLATER TROMSØ: Tore Reginiussen har skrevet under en treårskontrakt med OB. Foto: Rune Stoltz Bertinussen / ScanpixVis mer

Reginiussen klar for danske OB

Har skrevet under en treårskontrakt.

Tore Reginiussen (25) forsøker seg på et nytt utenlandsopphold. Mandag kunne danske OB bekrefte at klubben har sikret seg midtstopperen for tre år.

Reginiussen har siden januar 2010 vært under kontrakt med bundesligaklubben Schalke, men han slet med å spille seg inn på laget. Deretter fulgte et mislykket opphold i Lecce før han tok turen hjem til Tromsø.

Der har 25-åringen imponert såpass at OB tidlig fattet interesse.

- Vi er glade for at vi lyktes med å hente Tore Reginiussen til OB. Han er en spiller med enormt potensial og har levert sterkt for Tromsø i vår, sier administrerende direktør Thomas Christensen i OB til klubbens nettsted.

Midtstopperens leieavtale med Tromsø utløper 1. juli. Etter det vil han slutte seg til sin nye klubb, noe han selv er meget fornøyd med.

- OB har sterke verdier om ydmykhet og hardt arbeid, og det setter jeg pris på. Jeg gleder meg til å komme i gang og håper å prestere på høyeste nivå når jeg får sjansen, sier Reginiussen.

(NTB)