SKAR SEG: OB-spiller Tore Reginiussen, her i Europa League-kamp mot Twente, måtte operere etter at en knivskade viste seg å være verre enn forventet.Foto: SCANPIX/AFP
SKAR SEG: OB-spiller Tore Reginiussen, her i Europa League-kamp mot Twente, måtte operere etter at en knivskade viste seg å være verre enn forventet.Foto: SCANPIX/AFPVis mer

Reginiussen operert for knivskade

Ute av spill i to uker etter kjøkkenuhell.

Danmark-proffen Tore Reginiussen (25) skar seg så voldsomt i fingeren hjemme på kjøkkenet at han er satt ut av spill for OB i to uker.

Ifølge klubbens hjemmeside kan ikke nordmannen trene fotball på opptil ti dager. Tirsdag ble Reginiussen operert i pekefingeren. Seneskaden ble oppdaget en stund etter at han skar seg i fingeren på kjøkkenet, og operasjonen har vært utsatt til helgens landskamppause.

- Operasjonen gikk fint, og alt føles i orden. Jeg håper komme meg så smått i trening i løpet av helgen, men jeg må holde meg unna fellestreninger en stund. Jeg må være litt forsiktig så lenge hånden er gipset, sier Tore Reginiussen til OB.dk.

Ingen trodde at skaden var så alvorlig da han fikk sydd såret på legevakten. Etter hvert viste det seg at senen var skadd.

- Jeg måtte bare vente på en anledning til operasjon, og den bød seg i forbindelse med landskamppausen. Fingeren har vært stiv, men ellers har det ikke vært problemer.

Reginiussen spilte hele kampen for OB i 0-0-kampen mot Brøndby sist søndag.

(NTB)