Reginiussen under kniven

Må trolig opereres.

(Dagbladet.no) Tromsø-spiller Tore Reginiussen sliter med en meniskskade og må trolig opereres. Han spiller for tida med smertestillende, men etter kampen mot Brann 3. mai kan det være stopp.

Da blir antageligvis operasjonsbordet neste holdeplass.

- Han har hatt positive svar på meniskundersøkelser jeg og kiropraktir har gjort. Det er ikke alltid slike skader vises på bilder, og det er sannsynligvis snakk om en rift i menisken, sier fysioterapeut Bjørn Vidar Stenersen til Nordlys.

Koppinen på sidelinja

Dette er svært dårlige nyheter for Reginiussen, som debuterte på landslaget for en måned siden. Åge Hareide hadde fulgt ham lenge og han fikk sjansen i stedet for Erik Hagen i kampen mot Montenegro.

Tromsø-trener Steinar Nilsen sier det er viktig for dem å ikke ta noen sjanser med midtstopperen.

- Vi kommer ikke til å ta noen som helst sjanser med Tore. Men de tilbakemeldingen vi har fått fra det medisinske apparatet tilsier at det ikke er farlige smerter han har, sier Nilsen til Nordlys.

Også TILs andre midtstopper, Miika Koppinen, har stått over treninger denne uka. Den tidligere Rosenborg-spilleren pådro seg en hjernerystelse forrige helg, men han blir antageligvis klar til kampen mot gamleklubben på lørdag.

KNEPROBLEMER: Tore Reginiussen må trolig opereres på grunn av menisktrøbbel. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX
KNEPROBLEMER: Tore Reginiussen må trolig opereres på grunn av menisktrøbbel. Foto: STIAN LYSBERG SOLUM/SCANPIX Vis mer

Det satser også Reginiussen på.

- Jeg håper og tror det skal gå bra å spille mot Rosenborg, men det er vanskelig å si, sier han til iTromso.no

Reginiussen under kniven
HJERNERYSTELSE: Miike Koppinen fikk seg en smell i hodet mot Viking, men han blir antageligvis klar til Rosenborg-kampen.