Reginiussen vil forlate Tromsø ved sesongslutt

- Best for både meg og klubben

Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

(Dagbladet.no): Tromsø-stopper Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål da Norge og Irland spilte uavgjort på Ullevaal i går.

Nå varsler stopperen at denne sesongen blir den siste for «Gutan». 22-åringens kontrakt går ut ved utgangen av 2009.

- Ja, jeg har gitt beskjed om at jeg har et ønske om å komme meg til utlandet. Jeg tror det er det beste, både for meg selv og klubben, sier Reginiussen til Dagbladet.no.

Den tidligere Alta-stopperen har vært i Tromsø siden starten av 2006-sesongen. RBK har tidligere vært interessert landslagsspilleren, men en overgang til Lerkendal er uaktuelt.

- Hvis jeg hadde kunnet velge, ville jeg gått til Frankrike eller Spania. Jeg tror spillestilen der ville passet meg bedre enn for eksempel i England, sier han.

I Tromsø vet sportsdirektør Morten Kræmer om Reginuissens drøm om spill i utlandet.

- TIL forstår at Tore vil prøve seg i utlandet, og kommer det et bud som er bra nok på ham vil vi selvfølgelig vurdere det seriøst, sier Kræmer til Dagbladet.no.

- Hva er bra nok?

SCORET: Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål mot Irland i går. Nå vil vekk fra Tromsø etter sesongen. Foto: Sara Johannessen, Scanpix
SCORET: Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål mot Irland i går. Nå vil vekk fra Tromsø etter sesongen. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

- Det vil jeg ikke kommentere, det blir bare spekulasjoner. Vi får se hva markedet kan tilby, sier Kræmer, som også tror Reginiussen hadde passet bra sør i Europa.

- Det er bare å se på hvor fort han tok nivået i Tippeligaen, sier sportsdirektøren.

Hvis 22-åringen drar fra Tromsø vil deler av overgangssummen tilfalle moderklubben Alta. Hvor mye finnmarksklubben har sikret seg ved videresalg, vil ikke Kræmer gå inn på.

- Det blir en sak mellom klubbene, sier han.

Reginiussen vil forlate Tromsø ved sesongslutt
FORSTÅR: TIL-sportsdirektør Morten Kræmer skjønner at Reginiussen vil til utlandet, og vurderer bud på stopperen.

Vi bryr oss om ditt personvern

dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer