Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Reginiussen vil forlate Tromsø ved sesongslutt

- Best for både meg og klubben

(Dagbladet.no): Tromsø-stopper Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål da Norge og Irland spilte uavgjort på Ullevaal i går.

Nå varsler stopperen at denne sesongen blir den siste for «Gutan». 22-åringens kontrakt går ut ved utgangen av 2009.

- Ja, jeg har gitt beskjed om at jeg har et ønske om å komme meg til utlandet. Jeg tror det er det beste, både for meg selv og klubben, sier Reginiussen til Dagbladet.no.

Den tidligere Alta-stopperen har vært i Tromsø siden starten av 2006-sesongen. RBK har tidligere vært interessert landslagsspilleren, men en overgang til Lerkendal er uaktuelt.

- Hvis jeg hadde kunnet velge, ville jeg gått til Frankrike eller Spania. Jeg tror spillestilen der ville passet meg bedre enn for eksempel i England, sier han.

I Tromsø vet sportsdirektør Morten Kræmer om Reginuissens drøm om spill i utlandet.

- TIL forstår at Tore vil prøve seg i utlandet, og kommer det et bud som er bra nok på ham vil vi selvfølgelig vurdere det seriøst, sier Kræmer til Dagbladet.no.

- Hva er bra nok?

SCORET: Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål mot Irland i går. Nå vil vekk fra Tromsø etter sesongen. Foto: Sara Johannessen, Scanpix
SCORET: Tore Reginiussen scoret sitt første landslagsmål mot Irland i går. Nå vil vekk fra Tromsø etter sesongen. Foto: Sara Johannessen, Scanpix Vis mer

- Det vil jeg ikke kommentere, det blir bare spekulasjoner. Vi får se hva markedet kan tilby, sier Kræmer, som også tror Reginiussen hadde passet bra sør i Europa.

- Det er bare å se på hvor fort han tok nivået i Tippeligaen, sier sportsdirektøren.

Hvis 22-åringen drar fra Tromsø vil deler av overgangssummen tilfalle moderklubben Alta. Hvor mye finnmarksklubben har sikret seg ved videresalg, vil ikke Kræmer gå inn på.

- Det blir en sak mellom klubbene, sier han.

Reginiussen vil forlate Tromsø ved sesongslutt
FORSTÅR: TIL-sportsdirektør Morten Kræmer skjønner at Reginiussen vil til utlandet, og vurderer bud på stopperen.
Utforsk andre nettsteder fra Aller Media
Kode24 - nettavis om utvikling og koding Elbil24.no -  nyheter om elbil KK.no - Mote, interiør, og tips Sol.no - De viktigste nyheter fra nettsider i Norge Vi.no - Quiz, kryssord og nyttig informasjon Dinside.no - teknologi, økonomi og tester Se og Hør - Kjendis og underholdning Lommelegen.no - helse, symptomer og behandling