Corona-tiltak i idretten

Regjeringen sier nei til toppidretten

- Det finner vi ikke rom til nå.

BLIR IKKE SERIESPILL: Kampaktiviteten i toppidretten har vært satt på pause siden midt i januar. Det har skapt utfordringer for gjennomføringen av sesongen i Ishockey, håndball, innebandy, volleyball, bandy, basket, curling og futsal. Foto: Fredrik Hagen / NTB
BLIR IKKE SERIESPILL: Kampaktiviteten i toppidretten har vært satt på pause siden midt i januar. Det har skapt utfordringer for gjennomføringen av sesongen i Ishockey, håndball, innebandy, volleyball, bandy, basket, curling og futsal. Foto: Fredrik Hagen / NTB Vis mer
Hei, denne artikkelen er over ett år gammel og kan inneholde utdatert informasjon
Publisert
Sist oppdatert

Regjeringen vil ikke åpne seriespill i toppidretten eller gjenåpne breddeidretten. Det meldes på fredagens pressekonferanse. Samtidig blir det lettelser for barn og unge i idretten.

- Mange har ønsket at vi skal åpne for seriespill i toppidretten, det har vi ikke funnet rom til nå, sier statsminister Erna Solberg på pressekonferansen.

- Men vi vil ha en dialog med idretten framover, om hva som bør prioriteres når vi kan åpne mer opp, sier Solberg videre.

Kampaktiviteten i toppidretten har vært satt på pause siden midten av januar. Det har skapt utfordringer for gjennomføringen av sesongen i Ishockey, håndball, innebandy, volleyball, bandy, basket, curling og futsal.

Dette er anbefalingene for hele landet:

*Barn og unge under 20 år kan trene og delta på fritidsaktiviteter som normalt. De unntas fra anbefalingen om en meters avstand når det er nødvendig for å drive med aktiviteten.

*Barn og unge under 20 år kan delta i idrettsarrangementer som samler deltakere fra samme kommune. Innendørs kan det være inntil 50 personer på slike arrangementer. Utendørs er grensen 200, det inkluderer utøvere, trener, dommere og eventuelle tilskuere. Dersom barn og unge trener med et idrettslag i en annen kommune, vil de kunne konkurrere med dette idrettslaget så lenge smittesituasjonen tillater det (nytt).

Les artikkelen gratis

Logg inn for å lese eldre artikler. Det koster ingenting, gir deg tilgang til arkivet vårt og sikrer deg en bedre brukeropplevelse.

Gå til innlogging med

Vi bruker aID som innloggings-tjeneste, med din aID-konto kan du enkelt logge inn på alle våre sider som krever dette.

Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker informasjonskapsler (cookies) og dine data til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Vil du vite mer om hvordan du kan endre dine innstillinger, gå til personverninnstillinger

Les mer