FAKKELEN: Sebastian Coe med OL-fakkelen i London tidligere i år. Det er denne vinnerne i NIF, Dagbladet og Samsungs konkurranse får løpe med neste år.Foto: SCANPIX/AP/Alastair Grant
FAKKELEN: Sebastian Coe med OL-fakkelen i London tidligere i år. Det er denne vinnerne i NIF, Dagbladet og Samsungs konkurranse får løpe med neste år.Foto: SCANPIX/AP/Alastair GrantVis mer

Regler og vilkår - slik deltar du

Nominer en ung idrettsleder som du mener burde få sjansen til å bære den olympiske ilden på vei til OL i London 2012 - og vinn smarttelefon samtidig.

Besøk hovedsiden: http://www.dagbladet.no/fakkelstafett

(Dagbladet): Kjenner du en ung idealistisk idrettsleder som brenner for det hun eller han gjør? Kanskje en engasjert trener som alltid pepper opp laget og er et virkelig bra forbilde?

Nå har du mulighet til å nominere en ildsjel til å bli en av de 8000 fakkelbærerne som bærer den olympiske ilden før sommer-OL i London 2012. Det eneste du trenger å gjøre er å fortelle om en person som jobber idealistisk innenfor idrettsvirksomhet for barn og ungdom, og som du synes fortjener æren det er å løpe med den olympiske fakkelen.

Dagbladet, i samarbeid med Samsung, partner til Londons olympiske fakkelstafett, vil hylle unge, idealistiske idrettsledere som trener, organiserer eller heier - de som får andre til å vokse og bygger Idretts-Norge.

Nominer en ung idrettsleder som du mener burde få sjansen til å bære den olympiske ilden på vei til OL i London 2012!

Konkurransen
Konkurransen går ut på å gi en begrunnet nominasjon av en ung, idealistisk idrettsleder for barne- og ungdomsidrett, som skal få æren av å delta i den Olympiske fakkelstafetten i London 2012.

De fire deltagerne som gir de beste begrunnelsene, vinner en smarttelefon fra Samsung — Galaxy S II, verdi ca. kr 5300. Premien kan ikke byttes mot kontanter. Vinneren må selv betale eventuell premieskatt. Deltagere som er under 18 år må ha tillatelse fra en foresatt for å kunne delta.

Vinner plass i fakkelstafetten
De nominerte som blir valgt ut i konkurransen, kommer til å få æren av å bære den olympiske fakkelen på en strekning på mellom 200 til 300 meter på et bestemt sted i Storbritannia en dato mellom mai og juli 2012.

Arrangøren av konkurransen kommer til å betale reise, mat og overnatting for de som blir valgt ut.

Konkurranseperiode
Du kan nominere fra 13. september 2011 til den 27. september 2011.

Kriterier og jury
Du deltar ved å nominere via nominasjonsboksene i du finner på www.dagbladet.no/fakkelstafett.

De fire (4) vinnende begrunnelsene kommer til å bli kåret av en jury som består av Morten Schønfeldt fra Norges Idrettsforbund, Esten O. Sæther fra Dagladet, Tommy Jensen fra Samsung, og ambassadør Susann Goksør Bjerkrheim. Juryen velger ut de fire (4) vinnende bidragene ut fra de konkurransebidragene som ifølge juryens mening passer best til beskrivelsen «en ung idealistisk idrettsleder for barne- og ungdomsidrett som gjør noe ekstraordinært og er et positivt forbilde for andre».

En forutsetning for å vinne er at den nominerte personen kan og vil delta i fakkelstafetten. Dersom en utvalgt kandidat ikke kan nås eller ikke vil delta i fakkelstafetten, kommer juryen til å velge en annen nominert kandidat som vinner. Juryens beslutning kan ikke ankes.

Arrangør
Konkurransen arrangeres av Samsung Electronics Nordic AB, Karenslyst Allé 57, N- 0213 Oslo i samarbeid med Dagbladet, Langkaia 1, 0150 Oslo,  og NIF, Sognsveien 73, 0855 Oslo.

Vilkår for å delta
Både personen som konkurrerer og den nominerte må være minst 16 år; og den nominerte må være bosatt og være folkeregistrert i Norge. Ansatte eller representanter for konkurransearrangøren eller noen av deres tilknyttede bedrifter, familiemedlemmer, husstandsmedlemmer eller personer med forretningsmessig tilknytning til denne kampanjen eller en annen kampanje i regi av arrangøren, kan ikke delta i konkurransen.

Konkurransedeltageren bekrefter at vedkommende selv har laget konkurransebidraget, og at det ikke utgjør noen krenkelse av immaterielle eller andre rettigheter. Arrangøren av konkurransen forbeholder seg retten til å slette uegnet materiale. Konkurransedeltageren skal holde konkurransearrangøren og LOCOG skadeløs for tap, skader, ansvar, forpliktelser, handlinger og krav, inklusive og uten begrensninger for rimelige advokathonorar, som oppstår direkte eller indirekte i forbindelse med det innleverte konkurransebidraget.

Personopplysninger
Konkurransedeltageren gir konkurransearrangøren og deres samarbeidspartnere tillatelse til å behandle innleverte personopplysninger for å administrere konkurransen, samt å bruke dem til markedsføringsformål.

Konkurransedeltageren forsikrer at hun eller han har tillatelse til å overlevere personopplysninger om den eller de nominerte samt at de kan behandles av arrangøren av konkurransen som beskrevet over. Opplysninger om de utvalgte nominerte kommer til å bli publisert på både Samsungs og Dagbladets nettsteder.

• Har du problemer eller spørsmål? Kontakt Dagbladets sportsredaksjon.

PREMIE: De som nominerer vinnerbidragene, får en smarttelefon fra Samsung - Galaxy S II.
PREMIE: De som nominerer vinnerbidragene, får en smarttelefon fra Samsung - Galaxy S II. Vis mer