Vi bryr oss om ditt personvern

Dagbladet er en del av Aller Media, som er ansvarlig for dine data. Vi bruker dataene til å forbedre og tilpasse tjenestene, tilbudene og annonsene våre.

Les mer

Sport

Mer
Min side Logg ut

Uvær i Frankrike under French Open

Regn, lyn og torden truer Ruud-kampen

Når Roland-Garros starter opp torsdag truer værgudene med regn, lyn og torden. 

UVÆR: Det er spådd uvær i Frankrike torsdag, da Casper Ruud skal i aksjon i French Opens andre runde. Foto: AFP PHOTO / Eric FEFERBERG
UVÆR: Det er spådd uvær i Frankrike torsdag, da Casper Ruud skal i aksjon i French Opens andre runde. Foto: AFP PHOTO / Eric FEFERBERG Vis mer

Ifølge accuweather kan torsdagens kamper bli en våt affære.

Norske Casper Ruud spiller sin 2. rundekamp mot 31.-seedede Albert Ramos-Viñolas torsdag ettermiddag. Trolig blir det kampstart en gang etter klokken 14.

Nettstedet skriver at det utover torsdag ettermiddag er ventet en skyet værtype, men mulige tunge regnbyger. Nedbørsmengdene kan komme opp i 15 millimeter, og tordenværet kan skape flom og oversvømmelse, står det videre.

Temperaturen er det imidlertid ingenting å si på, rundt 24 grader.

Da kampene startet opp klokken 11 torsdag var det imidlertid ingenting som tydet på at uvær er på vei.

Casper Ruud, som er ranket som nummer 157.-plass i verden, avanserte til annen runde i Grand Slam-turneringen etter å ha slått Jordan Thompson, rangert som nummer 91 i verden. Torsdag venter en langt tøffere oppgave, Albert Ramos-Viñolas er ranket som nummer 36.

Utforsk andre nettsteder fra Aller Media