Regn stoppet US Open

Serena Williams slo som ventet Daja Bedanova fra Tsjekkia. Så overtok regnet.

Det var bare førsterankede Serena som fikk fullført sin 4. rundekamp på kveldsseksjonen i US Open søndag før et kraftig regnvær satte en stopper for spillet.

Det er det verste regnet på 15 år som har rammet turneringen i år, men i 1998 ble også en hel spillesesjon avlyst på grunn av kraftig regnvær.

I natt var det ikke mulig å få avviklet en eneste kamp på banene i New York, og nå må arrangørene gi alle med billetter kompensasjon for kampene de ikke fikk se. Slik det ser ut nå, vil alle som hadde billetter de ikke fikk brukt få tilbud om nye billetter neste år.

Men seks timer etter at hun skulle ha startet kampen mot Bedanova kom Serena Williams i gang med sin kamp. Hun brukte 41 minutter på å feie den tsjekkiske jenta av banen med settsifrene 6-1, 6-1.

I klassen for menn fikk både Greg Rusedski og Tommy Haas utsatt sine kamper Rusedski ledet 5-4 over Pete Sampras da kampen deres ble stoppet, mens Tommy Haas akkurat hadde vunnet første sett mot svensken Thomas Enqvist da regnet stoppet deres match.

(NTB-Reuters)

<B>VENTET OG VENTET:</B> Pete Sampras ventet på at regnet skulle gi seg under en paraply. Det gjorde det ikke.